GTA 5: Surpriza GROZAVA, ce va fi LANSAT cu Marele Update

gta 5 revenire

GTA 5 va avea foarte curand parte de un update major lansat de catre cei de la Rockstar Games, iar asta ne va aduce si niste surprize foarte bune, printre ele putandu-se numara si revenirea a doua personaje foarte populare, care au disparut de ceva vreme.

GTA 5 ar putea avea readuse in joc personajele Franklin si Michael, actorii care le-au interpretat vocile dand de inteles ca Rockstar Games ar avea in plan aceasta revenire pentru ele in cadrul actualizarii la care se lucreaza in momentul de fata, si care ar urma sa fie lansata in august.

GTA 5 nu a mai avut parte de vreun update major de ceva vreme, iar revenirea acestor personaje ar fi o surpriza foarte buna pentru foarte multa lume, insa deocamdata nimeni nu stie clar si 100% care sunt intentiile celor de la Rockstar Games vis-a-vis de titlu.

GTA 5 cu aceste personaje readuse ar fi mult mai interesant pentru foarte multa lume, iar pentru ca actualizarea sa fie apreciata de si mai multi oameni, ar fi esential ca Rockstar Games sa ofere si actualizari pe masura asteptarilor tuturor utilizatorilor din intreaga lume.

The character Michael and Franklin might be in the upcoming heist. Twitter user @GTAVInewz captured this video on April 3rd, 2020. And it seems that Ned Luke and solo118 teased that they would be in a heist. And as we all know, Rockstar posted on their Twitter about a heist in a new location. from GTA6

GTA 5 va avea in noua actualizare inclusa o noua misiune pentru furturi, dar si o locatie complet noua in care se va desfasura actiunea, astfel ca vom vedea foarte multe surprize extrem de interesante pentru fanii din intreaga lume.