WhatsApp: Secretul ULUITOR cu Functia ce Parea IMPOSIBILA

WhatsApp are un secret uluitor dezvaluit astazi, iata ce functie care parea imposibila va fi lansata pentru toate telefoanele iPhone si Android.

WhatsApp reciproc

WhatsApp are un secret uluitor dezvalut astazi multumita unei functii care parea complet imposibila, dar care iata ca intr-un final urmeaza sa fie oferita pentru utilizatorii de telefoane din intreaga lume. Mai exact, cei de la WhatsApp vor sa implementeze o noua functie care va permite stergerea automata a mesajelor din conversatiile noastre, insa atat din telefoanele noastre, cat si din telefoanele celor cu care am vorbit, si care au primit mesajele.

WhatsApp dezvolta de ceva vreme aceasta noua functie importanta pentru telefoanele mobile din intreaga lume, iar in momentul in care va fi disponibila in mod oficial pentru lansare, vorbim despre ceva foarte interesant. WhatsApp urmeaza sa ofere optiuni speciale pentru a seta perioadele care trebuie sa treaca inainte ca un mesaj sa fie sters automat din telefoanele noastre, dar s din cele ale utilizatorilor cu care purtam conversatii in viata de zi, cu zi.

WhatsApp: Secretul ULUITOR cu Functia ce Parea IMPOSIBILA

WhatsApp reciproc stergere

WhatsApp a avut aceasta functie dezvaluita inca din cursul anului 2019 in versiunile beta ale aplicatiei pentru telefoanele iPhone si Android, insa din pacate pana in momentul de fata ea nu a fost lansata. Chiar si acum in 2020 vorbim doar despre o reconfirmare a faptului ca aceasta functie pentru WhatsApp va fi lansata la un moment dat, insa nimeni nu stie cat anume ar urma sa dureze procesul de finalizare, avand in vedere ca exista alte prioritati.

WhatsApp nu a confirmat vreodata ca ar fi interesata sa lanseze o asemenea functie pentru utilizatorii din intreaga lume, si daca va decide sa o faca, va fi ceva extrem de interesant. Oamenii au cerut functii de acest gen in trecut, insa nimeni nu credea ca WhatsApp va decide sa ofere asa ceva pentru noi, insa iata ca inginerii sai lucreaza sa pregateasca o asemenea functionalitate, doar ca desigur ca nu stim cand anume ar putea fi ea disponibila.

WhatsApp va lansa totul cand va fi 100% sigura ca totul functioneaza fara probleme, asa ca nu putem decat sa asteptam si sa vedem cum se vor desfasura lucrurile in ceea ce priveste procesul de pregatire.