Netflix: Mesaj URIAS pentru Romani, ce-a Anuntat pentru Noi

Netflix are un mesaj foarte bun pentru toti abonatii sai din Romania, iata ce a anuntat platforma de streaming, si cat de important este pentru noi.

Netflix academie

Netflix are un mesaj foarte bun pentru romanii din toata tara, si e unul de care ar trebui sa stie toti abonatii platformei de streaming video la cerere, iata ce veste a fost facuta publica. Cei de la Netflix au facut un rezumat pentru cele mai importante filme si seriale disponibile in cadrul platformei incepand cu luna iulie, dar si ceea ce va fi disponibil incepand cu luna august pentru romanii care vor dori sa profite de platforma de streaming.

Netflix a anuntat ca saptamana aceasta au fost lansate in platforma de streaming video la cerere filmele Last Chance U: Leney the Speed Cubers, si Insid the World’s Toughest prisons, sezonul 4. The Hater si Transformers: War for Cybertron au fost deasemenea puse in distributie, impreuna cu sezonul al doilea din The Umbrella Academy, unul dintre cele mai populare seriale pe care cei de la Netflix le-au lansat pana in momentul de fata.

Netflix: Mesaj URIAS pentru Romani, ce-a Anuntat pentru Noi

Netflix a lansat deasemenea Vis a Vis: El oasis, Get Even, Sugar Rush: Extra Sweet si Seriously Single, fiecare dintre ele putand fi vazute chiar in acest moment de catre abonati. Pentru luna august, cei de la Netflix anunta cateva noutati si mai interesante, incepand cu Game On: A Comedy Crossover Event, dar si The Great Heist, ambele urmand a fi disponibile in datele de 10 si 14 august, deci mai avem de asteptat pentru lansarea lor.

Netflix filme august

Netflix a anuntat deasemenea lansarea Rising Phoenix pe data de 26 august, Ratched pe 18 septembrie, Jurassic World Camp Cretaceous pe 18 septembrie, si Young Wallander, fara o data de lansare. Netflix inca lucreaza la unele filme si seriale interesante, si avand in vedere ca pandemia de Coronavrus a blocat filmarile de ceva vreme, e posibil ca de acum sa nu pea mai aiba ce sa ofere pentru abonatii din intreaga lume, din pacate pentru noi.

Netflix va mai continua cu lansarile pe masura ce va avea si capacitatea de a finaliza proiectele incepute deja, sau a initia altele pe care le va putea filma in conditii de deplina siguranta.