WhatsApp: Ce SCHIMBARE e Pregatita pentru Toate Telefoanele

WhatsApp are o noua schimbare importanta pregatita pentru telefoanele utilizatorilor din intreaga lume, iata ce urmeaza sa fie oferite pentru noi.

WhatsApp exprimare

WhatsApp are o noua schimbare pregatita pentru toate telefoanele din intreaga lume, aplicatia de mesagerie avand descoperita aceasta modificare inainte ca ea sa fie lansata in mod oficial pentru toata lumea. Vorbim despre o schimbare care in centru telefoanele cu sistem de operare Android, cei de la WhatsApp implementand nu mai putin de 138 de caractere emoji pentru utilizatorii carora le place sa se exprime in acest mod in conversatiile zilnice.

WhatsApp are mai jos prezentate unele dintre acele caractere emoji noi care vor fi disponibile pentru toata lumea in curand, si puteti vedea ceea ce urmeaza sa primim cu totii. Desi caracterele emoji sunt descoperite pentru telefoanele Android, ele vor fi lansate inclusiv pentru iPhone in momentul in care disponibilitatea va deveni publica, asa ca n-ar trebui sa va faceti griji cu privire la posibilitatea de a le folosi si pe aceste modele de telefoane de la Apple.

WhatsApp: Ce SCHIMBARE e Pregtita pentru Toate Telefoanele

WhatsApp exprimare emoji

WhatsApp are in mod, aproape, constant adaugate oi stickere si caractere emoji pentru telefoanele din intreaga lume, astfel ca nu vorbim despre vreo surpriza in ceea ce vedem in momentul de fata. Chiar si asa, orice fel de schimbare facuta pentru telefoane de catre WhatsAppe ste de bun augur, mai ales daca aduce ceva nou si bun, in loc sa elimine ceva ce oamenii folosesc in viata de zi cu zi, si le este util in conversatiile pe care le poarta cu prietenii lor.

WhatsApp are aceasta noua modificare facuta in ideea de a ii ajuta pe utilizatori sa se bucure de o experienta mult mai buna in ceea ce priveste exprimarea in cadrul conversatiilor. Toate aceste caractere emoji pe care cei de la WhatsApp le implementeaza sunt noi pentru telefoanele Android, deci in mod teoretic ar trebui sa ne putem exprima in moduri cumplet noi cu ele.

WhatsApp va avea lansate aceste noi caractere emoji in cadrul unei actualizari viitoare care este pregatita de catre compania din spatele aplicatiei de mesagerie, dar o data clara nu este cunoscuta inca.