Orange: MILIOANE de Romani Vizati de Acest Nou Anunt GROZAV

Orange a facut un anunt grozav pentru milioane de romani din toata tara, iata ce trebuie sa stii, si cat de mult conteaza mesjaul operatorului.

Orange imparte

Orange a publicat un anunt grozav care vizeaza milioane de clienti din Romania astazi, si vorbim despre o schimbare de care ar trebui sa stie foarte multa lume in momentul de fata. Cei de la Orange au lansat in toamna anului trecut un serviciu numit Number Share, cu detalii in aceasta pagina, iar prin intermediul sau clientii pot folosi acelasi numar de telefon pe mai multe dispozitive, insa initial totul a fost limitat la produsele Samsung.

Orange a facut niste schimbari intre timp, astfel ca acum serviciul sau este disponibil pe mai multe tipuri de dispozitive, inclusiv Apple Watch, dar si pe mai multe terminale simultan. Cei de la Orange au anuntat ca Number Share poate fi folosit cu pana la 4 terminale in acelasi timp, ceea ce ne ofera posibilitatea de a “imparti” acelasi numar de telefon cu un smartphone, tableta, smartwatch, si inca un smartphoe, conform operatorului.

Orange: MILIOANE de Romani Vizati de Acest Nou Anunt GROZAV

Orange le spune clientilor care vor sa foloseasca acest serviciu ca utilizarea aceluiasi numar de telefon pe toate dispozitivele le permite sa primeasca apeluri telefonice pe toate, si sa vada notificarile pe ele. Ideea in sine este una foarte buna, iar in cazul smartwatch-urilor poate fi partajata inclusiv conexiunea de internet pentru a le folosi la adevarata lor valoare, iar Orange ofera acest serviciu acum pentru mai multi romani, si mai multe tipuri de dispozitive.

Cu #NumberShare de la Orange nu ratezi nimic din ce e important pentru tine. Poți conecta până la 4 dispozitive…

Publicată de Orange pe Marţi, 4 august 2020

Orange a extins disponibilitatea serviciului Number Share probabil pentru ca nu foarte multi dintre clientii cu dispozitive Samsung au fost dornici sa il activeze, sau pentru ca a expirat exclusivitatea. Indiferent de situatie, cei de la Orange le ofera clientilor romani ceva ce alti operatori deocamdata nu au disponibil, exclusivitatea fiind una demna de toate laudele pentru companie, si daca aveti posibilitatea, ar fi bine sa incerceti ceea ce ofera compania.

Orange a lansat Number Share ca o surpriza pentru Romania, si extinde disponibilitatea tot ca o surpriza buna, asa ca ramane doar sa va hotarati daca vreti sa va folositi de sistem, sau nu.