Filmele si Serialele Netflix ce vor fi LANSATE in Romania in August

Filmele Serialele Netflix LANSATE Romania August

Netflix continua sa ne surprinda in mod pozitiv, astfel ca a publicat o noua lista cu filmele si serialele care vor fi lansate in luna august pentru toata lumea, si puteti vedea mai jos ce urmeaza sa ajunga in tara noastra in urmatoarea perioada pentru noi.

Netflix anunta ca in august putem astepta lansarea unor creatii precum Hoops, Thesleepover, Young wallander, The Devil All The Time, Ratched, si dsigur Lucifer, foarte asteptat deja.

Netflix a lansat saptamana aceasta Super Monsters, Connected, Immigtation Nation, Mundo Misterio, World’s Most Wanted, si alte cateva creatii, ar despre unele dintre ele mai mult ca sigur stiti pentru ca am mai vorbit despre ele.

Netflix pregateste surprize foarte bune pentru finalul lunii august, si vorbim despre foarte multe creatii care vor fi oferite pentru toata lumea in curand, extrem de ulte noutati interesante fiind pregatite pentru lansare pentru toata lumea de catre companie.

Filmele Serialele Netflix LANSATE Romania August gazeta

Netflix vrea sa le ofere romanilor cat mai multe motive sa ramana activi in cadrul platformei sale de streaming video la cerere, si sa plateasca in continuare abonamentele, asa ca vom mai vedea creatii interesante lansate de catre compania americana in curand.