RCS & RDS: Mesajul URIAS, Este GRATUIT pentru TOTI Clientii

RCS & RDS are un mesaj urias pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce le ofera gratuit tuturor celor care vor sa profite de beneficiu.

RCS & RDS microbisti

RCS & RDS are un nou mesaj foarte important pentru toti clientii sai din Romania in cursul acestei zile, si vorbim despre o noua veste excelenta despre care ar trebui sa stie foarte multi dintre cei care-i folosesc serviciile acum. Cei de la RCS & RDS spun ca august este luna fotbalului, iar toti clientii sai din Romania pot vedea prin streaming meciurile inclusiv prin platforma DIGI Online, care este oferita in mod gratuit de catre grupul de telecomunicatii.

RCS & RDS ofera DIGI Online in mod gratuit pentru toti clientii sai din Romania de ceva vreme, insa cu ocazia meciurilor de fotbal care au loc in aceasta perioada, grupul de telecomunicatii vrea sa ii informeze pe clienti. Dupa cum prea bine stiti deja, RCS & RDS transmite prin DIGI Online propriile posturi de televiziune DIGI Sport, insa si pe cele Look Sport, deci puteti vedea Europa League, si Champions League, pe oricare dintre ele in luna august.

RCS & RDS: Mesajul URIAS, Este GRATUIT pentru TOTI Clientii

RCS & RDS microbisti digi online

RCS & RDS a promovat initial faptul ca meciurile din aceste doua competitii pot fi urmarite fara probleme prin intermediul DIGI 4K, platforma sa prin care transmite continut in format 4K. Acum cei de la RCS & RDS merg mai departe si le promit romanilor ca pot vedea totul inclusiv prin DIGI Online de oriunde s-ar afla, insa asta doar din Romania, pentru ca din afara tarii nu este posibila urmarirea continutului care este oferit in aceasta platforma a operatorului.

RCS & RDS le ofera oricaror clienti din Romania posibilitatea de a vedea continut din platforma DIGI Online in mod gratuit atat timp cat acestia au activ unul dintre serviciile operatorului. Activarea accesului in platforma se face foarte simplu, direct din cadrul contului de client pe care cei care platesc pentru serviciile RCS & RDS in momentul de fata, deci oricine poate profita de aceasta situatie chiar acum pentru a vedea continutul de acolo, chiar si de la distanta.

RCS & RDS va transmite toate meciurile importante din Europa League si Champions League in perioada urmatoare, astfel ca aveti cu siguranta ce sa urmariti daca sunteti interesati de fotbal.