Nelu Tataru: propunerea prelungirii starii de alerta in Romania

Nelu Tataru, ministrul sanatatii, a anuntat ca va propune prelungirea starii de alerta din Romania, lucru pe care mai toata lumea il vedea ca posibil, mai ales dupa ce si Ludovic Orban a spus zilele trecute ca se va intampla acest lucru, deci nu mai puteau exista dubii.

Nelu Tataru va face propunerea pentur prelungirea starii de alerta, insa decizia finala va fi luata de CNSU si in final de primul-ministru, dar existau sanse infime ca starea de alerta sa nu fie prelungita pentru Romania din moment ce situatia pandemiei de Coronavirus este atat de grava.

Articolul precedentiOS 14: Noua Functia SPECIALA pentru iPhone si iPad
Articolul următorFacebook: Schimbare IMPORTANTA facuta din cauza Coronavirus
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.