GTA 6: Motivul Principal pentru AMANAREA Lansarii Jocului

GTA 6 muls

GTA 6 este de departe cel mai asteptat joc al Rockstar Games in momentul de fata, si unul dintre cele mai asteptate dintre toate cele care au fost anuntate pana in momentul de fata de catre diversi producatori, si exista destule titluri in lucru in momentul de fata.

GTA 6 ramane totusi un mister din foarte multe puncte de vedere, iar asta pentru ca Rockstar Games refuza sa ne ofere detalii cu privire la lansarea sa, concentrandu-se in schimb pe actuala serie GTA 5, care inca atrage detul de multi jucatori online.

GTA 6 a cazut nu doar pe plan secund, ci chiar pe plan tert, pentru cei de la Rockstar Games, iar asta pentru ca americanii inca genereaza venituri substantiale din GTA 5, si nu vor sa renunte la a mai continua sa extraga cat pot de mult din acest titlu.

GTA 6 este fara discutie un titlu care va genera pentru Rockstar Games banii pe care ii asteapta compania, insa pana cand va ajunge sa faca asta, GTA 5 va ramane in prim-plan, ba mai mult, compania intentionand sa vanda ambele jocuri in paralel chiar si dupa lansarea primului.

GTA 6 este un joc pe care Rockstar Games il va “mulge” pentru foarte multi ani de bani, insa pana cand va reusi sa faca asta, toata lumea ramane in continuare concentrata pe GTA 5, iar asta in ciuda faptului ca ca este foarte, foarte, vechi.