DACIA Duster 3: Doua MARI SCHIMBARI pentru Modelele Speciale

DACIA Duster 3 va veni cu doua mari schimbari in doua modele speciale care sunt in momentul de fata dezvoltare pentru lansare, iata ce surprize are DACIA.

DACIA Duster 3 special

DACIA Duster 3 este viitorul model important de SUV la care DACIA lucreaza in momentul de fata, noua versiune a masinii fiind, poate, cea mai importanta dezvoltata de catre producator in ultimii ani. Atat de multe schimbari sunt pregatite pentru aceasta masina incat lista este una foarte lunga, insa printre acestea sunt doua surprize pe care DACIA Duster 3 le va aduce, chiar daca poate nu imediat cu lansarea oficial, dar e clar ca ele sunt pregatite sa fie oferite.

DACIA Duster 3 urmaza sa fie lansata atat intr-o versiune hibrid, cat si intr-o versiune care are presiune complet electrica, iar aceste doua modele sunt cele care vor aduce marea schimbare pentru serie. DACIA Duster 3 va fi lansata intr-o versiune hibrid la 2 sau 3 ani dupa ce ar trebui sa vedem prima versiune hibrid a Logan, in timp ce versiunea electrica ar trebui sa ajunga la 3, sau 4, ani din momentul in care modelul Spring va fi pus in vanzare pentru clienti.

DACIA Duster 3: Doua MARI SCHIMBARI pentru Modelele Speciale

DACIA Duster 3 va fi cel mai probabil initial vanduta intr-o versiune hibrid pentru clienti, iar versiunea electrica va ajunge ceva mai tarziu, cei de la DACIA dorind sa ofere in mod segmentat masinile. In momentul de fata se speculeaza ca DACIA Duster 3 va fi lansata in 2023, sau 2024, deci pana atunci va fi cu siguranta imbunatatita platforma pentru ambele tipuri de tehnologii, astfel ca DACIA va putea sa-si faca masinile ieftine, dar si cu cele mai noi tehnologii.

DACIA Duster 3 va fi mai scumpa in versiunile hibrid si electrica in comparatie cu cele care au motorizari cu benzina si motorina, acest lucru fiind clar si logic, dar clientii care vor ceva superior vor plati mai mult pe masini. Nu e clar cam cat de mare ar trebui sa fie diferenta dintre modele, dar ar putea fi vorba despre cateva mii bune de euro, asa ca ramane doar sa vedem cat va putea sa subventioneze compania romaneasca pentru a-si mentine masinile suficient de accesibile.

DACIA Duster 3 ar putea fi lansata inclusiv intr-o versiune cu 7 locuri, asa cum vom vedea inclusiv in cazul Lodgy, insa aici nu e prima oara cand aflam despre un asemenea model, cel anterior nefiind lansat.