BCR Romania: Anuntul Neasteptat, ce ai GRATUIT in Romania

BCR Romania are un anunt neasteptat de bun pentru toti clientii sai din toata tara, iata ce ofera gratuit in momentul de fata, si cum profiti de asta.

BCR Romania moneyback

BCR Romania a venit cu un nou anunt neasteptat pentru clientii sai din toata tara, iar asta vine ca o surpriza extrem de buna pentru ca ei primesc in mod gratuit ceva ce probabil nu sperau sa vada. Mai exact, cei de la BCR Romania au decis sa le ofere clientilor din toata tara un sistem de moneyback pentru cumparaturile facute la Flanco, adica la fiecare produs cumparat, clientii primesc inapoi bani pe care-i pot folosi pentru alte cumparaturi.

BCR Romania are aceasta oferta speciala disponibila doar pentru cei care folosesc platforma George in momentul de fata, campania fiind in mod exclusiv gandita pentru ea. Clientii BCR Romania trebuie sa activeze aceasta campanie speciala din aplicatia George, acolo unde exista oferta pentru Flanco listata de catre banca si magazinul din Romania, astfel ca nu beneficiati de ea in mod automat, ci trebuie sa faceti activarea manual.

BCR Romania: Anuntul Neasteptat, ce ai GRATUIT in Romania

BCR Romania a mai avut oferte cu Flanco in trecut, insa era vorba despre reduceri oferite pentru clienti la achizitii, nu bani inapoi in momentul in care cumpara efectiv ceva. In aceasta situatie, clientii BCR Romania primesc in mod automat in cont banii aferenti reducerii pe care o au disponibila in cadrul magazinului celor de la Flanco, deci pot folosi acei bani fara vreo problema pentru viitoare achizitii, indiferent de la cine decid sa le faca, in final.

Prin George Moneyback primești bani înapoi pentru cumpărăturile făcute la Flanco România.Activează serviciul în…

Publicată de BCR pe Luni, 17 august 2020

BCR Romania are un sistem cashback usor diferit fata de cel al altor companii, sau magazine online, iar asta pentru ca transfera automat banii in conturile clientilor la achizitie. Asta inseamna ca oamenii au efectiv banii disponibili, si nu primesc vouchere de la BCR Romania, sau Flanco, asa cum se intampla in cazul altor programe similare, ceea ce vine ca un foarte mar beneficiu pentru clientii din toata tara, deci e bine sa ne bucuram de asta.

BCR Romania are aceasta campanie disponibila in momentul de fata, deci puteti sa o activati din George, si ar fi bine sa profitati de ea cat inca este disponibila pentru toata lumea.