Telekom: Anunt IMPORTANT, Lansarea SPECIALA pentru Clienti

Telekom a facut un anunt important cu privire la o lansare speciala pentru toti romanii, iata ce a decis sa ofere operatorul pentru toata lumea.

Telekom are astazi un anunt important pentru toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca a facut si o lansare speciala pentru toti clientii care sunt dornici sa profite de ofertele pe care le are compania. Mai exact, cei de la Telekom au lansat o noua oferta care combina abonamentul cu cartela, si le permite clientilor sa aiba beneficii nelimitate indiferent de modul in care vor sa profite de ele in Romania, si totul la un pret mult mai mic decat cel al concurentei.

Telekom vine cu aceasta oferta in mod surprinzator pentru toti clientii sai din Romania, ea fiind anuntata recent, si fiind ceva ce pana acum nu era promovat, sau asteptat, de la operator. Conform celor de la Telekom, noua oferta ofera posibilitatea de a beneficia de totul nelimitata, ca la cartela Mobil Nelimitat, doar ca acest pachet special include doua cartele, nu doar una, care pot fi folosite de catre clienti pentru a consuma beneficiile care sunt disponibile in abonamente.

Telekom: Anunt IMPORTANT, Lansarea SPECIALA pentru Clienti

Telekom are aceasta noua oferta speciala la pretul de doar 29 de LEI pentru clientii din Romania, deci vorbim despre o promotie speciala pe care nimeni n-ar trebui sa o rateze daca vrea sa beneficieze de totul nelimitat. Cei de la Telekom au susprins multa lume cu decizia de a oferi o asemenea oferta speciala in tara noastra, dar totul face parte din eforturile lor de a atrage cat mai multi clienti in retea in momentul de fata, si asta ii va ajuta mult in viitor.

Telekom este de la inceputul anului intr-o cursa constanta de a atrage cat mai multi clienti in retea in Romania, iar pana acum a reusit sa se mentina in urma celor de la DIGI in eforturile lor. E putin probabil ca inclusiv o oferta de acest gen sa creata numarul de portari in reteaua Telekom, insa cu cat vor fi mai multe oferte de acest gen disponibile, cu atat mai mare va fi interesul mai multor oameni sa faca trecerea la serviciile operatorului.

Telekom are aceasta oferta noua disponibila chiar de acum pentru toti clientii sai din Romania, dar si pentru cei care nu sunt in momentul de fata clienti, dar ar dori sa fie.