WhatsApp: Noua SCHIMBARE Surpriza facuta pentru Telefoane

WhatsApp are parte de o noua schimbare surpriza facuta pentru telefoanele din intreaga lume, iata ce ajunge la peste 1 miliard de utilizatori in curand.

whatsapp modernizare

WhatsApp are o noua schimbare surpriza facuta pentru telefoanele din intreaga lume, peste 1 miliard dintre ele urmand a beneficia de aceasta modificare foarte mare care este facuta. Vorbim despre o schimbare ce va ajunge in telefoanele cu sistem de operare Android, aplicatia WhatsApp avand deja modificarea facuta in versiunile beta care sunt testate deja, insa ea va fi extinsa si pentru versiunile publice, desi nu se stie foarte clar cand se va intampla asta.

WhatsApp are modificate iconitele din sectiunea pentru functionalitati, si puteti vedea mai jos o comparatie intre ceea ce era oferit in trecut pentru telefoanele Android, si ceea ce este oferit acum. Vorbim despre un nou aspect mai modern pentru iconitele pe care utilizatorii le vor vedea in interfata aplicatiei WhatsApp pentru telefoanele lor, modificarea fiind una de bun augur, si asta pentru ca oamenilor le place sa vada schimbari bune facute in aplicatie.

WhatsApp: Noua SCHIMBARE Surpriza facuta pentru Telefoane

whatsapp modernizare iconite

WhatsApp nu are aici modificari majore implementate, ceea ce este desigur foarte evident, dar exista loc pentru imbunatatiri oriunde in cadrul aplicatiei, chiar daca unele dintre ele sunt mai mici decat spera lumea. WhatsApp vrea sa le ofere utilizatorilor sai din intreaga lume cat mai multe beneficii de care sa se bucure, si chiar daca iconitele nu sunt o schimbare de interes pentru multa lume, unii dintre utilizatori se vor bucura sa mai vada cate ceva nou.

WhatsApp nu are doar asemenea schimbari implementate, iar dupa cum prea bine stiti deja, compania americana pregateste inclusiv o modificare majora care va permite interconectarea telefoanelor cu PC-uri, si nu numai. WhatsApp lucreaza la aceasta imbunatatire de foarte multa vreme, si aici vine cea mai buna veste, pana la urma, pentru ca vom beneficia intr-un final fix de ceea ce ne doream cu adevarat de la aplicatia de mesagerie, vestea in sine fiind grozava.

WhatsApp intentioneaza deasemenea sa ofere pentru utilizatori si alte schimbari ceva mai mici, dar totusi importante, iar ele vor veni in cursul urmatoarelor luni pentru toata lumea.