Raiffeisen Bank: Extrem de IMPORTANT Anunt pentru Clienti

Raiffeisen Bank are un extrem de important anunt pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum daca esti unul dintre ei.

Raiffeisen Bank direct

Raiffeisen Bank a facut astazi un extrem de important anunt pentru toti clientii sai din Romania, unul de care ar trebui sa stie toata lumea chiar acum pentru ca poate fi un real beneficiu pentru foarte multe persoane. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank le spun oamenilor din toata tara ca ar fi bine sa ii protejeze pe cei vulnerabili in aceasta perioada, si sa le activeze plata automata a facturilor direct din conturile pe care le au acum la banca.

Raiffeisen Bank le spune tuturor romanilor ca-si pot activa platile prin Direct Debit pentru oricare dintre serviciile pe care le primesc de la diverse companii din Romania, si totul fara a-i trimite pe cei dragi sa faca platile in magazinele lor. Vorbim despre un serviciu care preia in mod automat sarcina de plata a facturilor care sunt emise pentru clientii din toata tara care beneficiaza de diverse servicii, iar Raiffeisen Bank ofera posibilitatea ca el sa fie activat si foarte simplu.

Raiffeisen Bank: Extrem de IMPORTANT Anunt pentru Clienti

Raiffeisen Bank le permite clientilor romani sa-si activeze acest serviciu direct din contul de online banking, sau chiar de pe telefon, prin aplicatia Smart Mobile, totul putand fi facut de catre oricine in doar 4 pasi foarte simpli. Raiffeisen Bank a gandit tot sistemul pentru a fi usor de folosit, chiar si de catre cei varstnici, care in aceasta perioada sunt cei mai expusi la riscul de infectare cu noul Coronavirus, deci banca ne cere sa ii protejam cu prioritate.

Te gândești ce ai putea face ca ai tăi să rămână în siguranță în perioada asta? 💛💸 Activează tu pentru ei plata…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Duminică, 23 august 2020

Raiffeisen Bank are deja parteneriate cu unele companii din Romania, permitandu-le clientilor sa activeze plata directa pentru o gama variata de servicii de care beneficiaza in momentul de fata de la ele. Raiffeisen Bank este doar una dintre bancile care ofera un asemenea tip de serviciu pentru clientii din toata Romania, astfel ca in functie de banca la care aveti banii, puteti profita si de alte sisteme similare existente pentru toata lumea acum.

Raiffeisen Bank ofera in mod gratuit tot acest sistem, deci va puteti bucura de el fara probleme chiar in momentul de fata pentru a-i proteja pe cei vulnerabili impotriva unei posibile infectari cu noul Coronavirus.