Telefoanele Samsung: Noua Functie SPECIALA Lansata OFICIAL

Telefoanele Samsung au o noua functie speciala lansata in mod oficial de catre compania coreeana, iata de ce se pot bucura toti utilizatorii chiar de acum.

Telefoanele Samsung gasire

Telefoanele Samsung au o noua functie speciala lansata in mod oficial de catre compania coreeana pentru utilizatorii din intreaga lume, si vorbim despre o schimbare foarte importanta care va ajunge la utilizatori multumita ei. Mai exact, telefoanele Samsung urmeaza sa poata fi gasite de catre utilizatori chiar si atunci cand sunt offline, adica sistmeul care permitea localizarea celor pierdute va functiona inclusiv fara internet activ, ceva ce nu e tocmai o premiera in lumea telefoanelor.

Telefoanele Samsung au disponibila o functie numita Find My Mobile, aceasta fiind gandita pentru a functiona intr-un mod similar cu Find My iPhone, cea pe care compania Apple o ofera de ani, si ani, de zile pentru clientii sai. Acum telefoanele Samsung au inclusiv optiunea de a fi localizate inclusiv fara a avea internetul activ, iar utilizatorii logati deja in conturile lor din platforma pot sa beneficieze de ea, dar numai daca terminalul e inregistrat in platforma.

Telefoanele Samsung: Noua Functie SPECIALA Lansata OFICIAL

Telefoanele Samsung gasire offline

Telefoanele Samsung pierdute, care nu mai au o conexiune de internet activa, vor alerta alte dispozitive Samsung din apropierea lor in legatura cu faptul ca nu mai sunt in posesia proprietarului, si desigur ca totul prin intermediul Bluetooth. Cei de la Apple au implementat primii aceasta tehnologie in iOS 13 pentru iDevice-uri, iar acum telefoanele Samsung au deja ceva identic disponibil, sistemul in sine fiind extrem de util pentru utilizatori din toata lumea.

“Acest lucru va permite ca telefonul dvs. să fie găsit de dispozitivele Galaxy ale altor persoane chiar și atunci când nu este conectat la o rețea. De asemenea, va permite utilizarea telefonului pentru a scana dispozitivele Galaxy pierdute care pot fi în apropiere. Puteți găsi, de asemenea, ceasuri și căști dacă acesta a fost ultimul dispozitiv la care s-au conectat.”

Telefoanele Samsung sunt cel mai probabil limitate in ceea ce priveste aceasta functionalitate, iar asta pentru ca e destul de sigur faptul ca nu toate modelele au disponibil sistemul, pentru ca nu au si tehnologiile necesare. Telefoanele Samsung vor fi totusi mai usor de gasit de catre detinatorii lor, ceea ce pana la urma este exact ceea ce aveau nevoie multe persoane care isi pierd destul de des obiectele pe care le folosesc in viata de zi, cu zi.

Telefoanele Samsung au aceasta functie speciala oferita in mod gratuit de catre cei de la Samsung, astfel ca oricine se poate bucura de acest sistem in momentul de fata, si vestea in sine este una foarte buna.