Google Chrome: OFICIAL, va Incarca paginile de internet mult mai rapid

Google Chrome performante

Google Chrome are in mod oficial anuntata o schimbare foarte importanta de catre compania Google, ea confirmand oficial ca urmatoarea actualizare pentru browser ne va aduce si imbunatatiri pentru performantele pe care ni le ofera acesta.

Google Chrome urmeaza sa incarce paginile de internet cu aproximativ 10% mai repede fata de ceea ce oferea pana in momentul de fata browserul, astfel ca putem vorbi chiar de secunde bune pentru incarcarea unei pagini, in functie de ceea ce accesam.

Google Chrome va oferi aceasta imbunatatire prin reducerea resurselor consumate de catre paginile ramase deschise in alte tab-uri care n-au mai fost accesate de ceva vreme, iar separat de performante va fi redus deasemenea consumul de memorie RAM.

Google Chrome performante tab

“Astăzi împărtășim o serie de îmbunătățiri, inclusiv file care se încarcă mai rapid și funcții noi care vă permit să vă organizați și să le găsiți cu ușurință. Când verificați o sarcină după alta din lista de activități, așteptați chiar și câteva secunde în timp ce încărcarea filei vă poate încetini. Aceste îmbunătățiri ale performanței sub capotă vor face ca filele Chrome să se încarce cu până la 10% mai rapid. Grupurile de file vă ajută să distingi vizual filele după subiect sau sarcină – cum ar fi munca sau cumpărăturile – sau chiar prioritate. Acum puteți să vă prăbușiți și să extindeți grupurile de file, deci este mai ușor să le vedeți pe cele pe care trebuie să le accesați.”