DIGI, Orange, Vodafone, Telekom: Anuntul IMPORTANT, de ce sunt TOTI Romanii Vizati

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au milioane de clienti din Romania vizati de un anunt foarte important, iata ce trebuie sa stie toti dintre ei acum.

DIGI Orange Vodafone Telekom evolutie

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au milioane peste milioane de clienti in Romania in momentul de fata, companiile de telecomunicatii incercand sa le ofere tuturor doar cele mai bune experiente cand vine vorba despre folosirea internetului. Ei bine, cei de la ANCOM ne-au spus recent cam care e situatia cu vitezele de internet de care beneficiaza clientii DIGI, Orange, Vodafone, Telekom din Romania in momentul de fata, publicand inclusiv o harta cu vitezele medii.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au viteze care variaza de la un abonament la altul, insa in medie fiecare operator ofera cu muilt peste 100 Mbps pentru download, iar acest lucru este pe deplin vizibil pe harta de mai jos. Puteti vedea ca nu mai exista judet din Romania in care clientii DIGI, Orange, Vodafone, Telekom sa aiba viteze de navigare pe internet care sa fie mai mici de 100 Mbps, ceea ce reprezinta o realizare uriasa pentru o tara ca a noastra, si cu niste costuri mici.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom: Anuntul IMPORTANT, de ce sunt TOTI Romanii Vizati

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom evolutie internet

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au reusit totusi si o performanta incredibila, sa creasca cu minim 25% vitezele de navigare pe internet in mai toata Romania, iar acolo unde procentele sunt mici, era vorba oricum de viteze apropiate de 100 Mbps. In rest, exista zone in care vitezele de navigare pe internet aproape ca s-au si dublat, investitiile facute de catre DIGI, Orange, Vodafone, Telekom aratand ca se pot oferi servicii de calitate atunci cand vrei cu adevarat sa faci acest lucru.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au preturi foarte mici pentru vitezele de internet de care beneficiaza clientii, asta daca le comparam cu cele care exista in alte tari din Europa, si asta pune tara noastra in topul tarilor cu cel mai rapid internet. Foarte putine tari din lume se pot lauda cu realizari de acest gen, in care sa aiba fiecare judet, sau district conectat la internet cu viteze de peste 100 Mbps, iar in Romania DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au reusit sa faca asta in doar cativa ani.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom merg acum spre urmatoarea mare tehnologie pentru omenire, cea 5G, aceasta urmand a aduce viteze si mai mari de navigare pe internet, si teoretic nu prea e nevoie de ele acum.