Fortnite: Cum devii MILIONAR Multumita noului Joc Epic Games

Fortnite negru

Fortnite este cel mai popular joc online in momentul de fata, si asta chiar dinainte ca razboiul dintre Epic Games, Apple si Google sa ajunga in atentia lumii intregi, iar unii dintre cei care sunt mereu activi in el profita din plin de situatie, facand sume uriase de bani de pe urma sa, de ceva vreme.

Fortnite reuseste sa aduca sute de mii, sau chiar peste 1 milion de dolari pe an pentru cei care reusesc sa fure conturi in platforma, conturi pe care apoi le vand in diverse medii online, si nu pe sume mici, generand venituri substantiale din aceasta activitate nu tocmai onesta, care lasa multi oameni cu pierderi substantiale.

Fortnite este atat de popular incat anual sunt generate vanzari de sute de milioane de dolari pe piata neagra de catre joc, sumele fiind unele fabuloase, dar pana la urma normale daca ne gandim ca exista foarte multi oameni care si investesc mult in obiecte cumparate din cadrul jocului.

Fortnite are o multitudine de obiecte care sunt vandute pentru jucatori, insa cele mai populare dintre ele sunt skin-urile, iar cu cat sunt mai multe skin-uri rare adaugate intr-un cont, cu atat mai scump devine acesta, iar hackerii castiga sume substantiale de pe piata neagra cu aceste conturi.

Fortnite este un joc atat de mare incat intretine o economie globala subterana care genereaza sute de milioane de dolari pentru diverse persoane care fura conturi de la oameni, sau cel putin asta spune un studiu facut recent de catre o companie americana vis-a-vis de acest joc.