ING Bank: TOTI Clientii Romani Vizati de un IMPORTANT Anunt

ING Bank are un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce mesaj vine de la banca, si de ce trebuie sa stii chiar acum de el.

ING Bank cautare

ING Bank are astazi un important anunt pentru toti clientii sai din Romania, si vorbim despre ceva care ar trebui sa fie in vederea tuturor pentru ca vorbim despre o schimbare de interes pentru foarte multa lume. Cei de la ING Bank ne readuc in atentie faptul ca aplicatia lor a fost recent actualizata, si ca ea are disponibile o serie de noutati, printre care banca aduce in atentie una care s-ar putea dovedi a fi de mare folos pentru multa lume.

ING Bank ne aduce in atentie sistemul de cautare printre tranzactiile efectuate de catre noi, acesta oferind posibilitatea de a vedea foarte rapid toate platile care au fost facute din conturile pe care le avem acum la banca. Cei de la ING Bank au implementat un sistem mai complex de a face cautari printre toate tranzactiile efectuate de catre noi de-a lungul timpului, si puteti vedea acolo exact ceea ce s-a intamplat in materie de tranzactii financiare in cont.

ING Bank: TOTI Clientii Romani Vizati de un IMPORTANT Anunt

ING Bank a implementat acest sistem complex pentru a ne permite sa cautam atat tranzactiile care au fost facute recent, cat si cele mai vechi, inclusiv platile salvate de catre noi la un moment dat in Homebank. Mai mult decat atat, versiunea noua a aplicatiei celor de la ING Bank ne permite sa facem cautarile inclusiv prin agenda noastra, deci vorbim despre un sistem complex pe care il vedem implementat pentru a ne face viata mai usoara acum.

Avem multe noutăți în Home’Bank. Una dintre ele e chiar în secțiunea „Plăți”. Noul search de acolo caută dintr-un foc în…

Publicată de ING Romania pe Marţi, 1 septembrie 2020

ING Bank a imbunatatit aplicatia sa dupa foarte multe probleme pe care le-a avut cu un update anterior, care facea aplicatia complet inutilizabila pentru mai toata lumea, insa lucrurile au reventi acum la normal. Cei de la ING Bank au reusit sa readuca situatia la normal dupa ce au decis sa actualizeze aplicatia pentru a rezolva toate plangerile venite de la clienti, insa desigur ca aplicatia nu e perfecta, si mai are nevoie de cate ceva imbunatatit.

ING Bank isi distribuie aplicatia HomeBank prin intermediul App Store si Google Play Store pentru iOS si Android in mod gratuit, astfel ca o puteti descarca oricand aveti nevoie de ea, pentru a o folosi chiar acum.