Vodafone: Mesajul URIAS, e GRATUIT pentru MILIOANE de Romani

Vodafone are un mesaj urias cu o gratuitate de care se pot bucura milioane de romani din toata tara, iata ce primesc fara sa plateasca vreun ban.

vodafone numerotare

Vodafone vine cu o veste uimitoare pentru milioane de romani din toata tara care ii sunt clienti in momentul de fata operatorul de telecomunicatii oferind in mod gratuit ceva ce la alte companii poate fi obtinut doar contra cost. Cei de la Vodafone ii anunta din nou pe clientii din toata Romania ca au posibilitatea de a isi schimba gratuit numarul de telefon din aplicatia MyVodafone, mesajul fiind initial publicat cu doar cateva saptamani in urma.

Vodafone nuanteaza putin utilitatea acestui sistem, iar asta pentru ca ai sai clienti au posibilitatea de a scapa de telefoanele nedorite de la diverse companii care au promotii, sau de la oricine altcineva de care vor sa scape. Schimbarea numarului existent la Vodafone cu altul nou se face 100% gratuit, insa desigur ca nu e unul dintre acele numere foarte usor de retinut, ci doar unul care nu este alocat vreunei cartele in acest moment.

Vodafone: Mesajul URIAS, e GRATUIT pentru MILIOANE de Romani

Vodafone stie ca exista multi romani care vor sa profite in mod gratuit de un asemenea sistem, diverse alte companii cerand zeci de euro pentru o schimbare de acest gen, insa aici vorbim despre ceva facut automat de catre clienti. Aplicatia MyVodafone este foarte simpla de utilizat, astfel ca schimbarea numarului de telefon se face in doar cateva secunde de catre oricine este interesat sa scape de vechiul numar pentru a avea altul complet nou.

Iar te sună unii care au o ”surpriză” doar pentru tine sau o ofertă de nerefuzat?Fă-le și tu o surpriză: schimbă-ți…

Publicată de Vodafone Romania pe Miercuri, 2 septembrie 2020

Vodafone nu va face nici redirectionarea apelurilor de la vechiul numar catre cel nou, astfel ca oricine va incerca sa va sune va ajunge nicaieri, iar nouil numar poate fi partajat doar catre acele persoane de catre care doriti sa fiti contactati. Schimbarea numarului de telefon n-ar trebui sa va dea batai de cap din alte privinte, decat pentru diverse servicii online in care il aveti inregistrat, acolo fiind necesara modificarea in noul numar pe care-l aveti de la Vodafone.

Vodafone are aceasta oferta disponibila gratuit acum, si ar fi bine sa profitati de ea inainte sa dispara, asta daca nu cumva urmeaza sa fie unul dintre acele beneficii oferite gratuit in mod permanent de catre operator.