DIGI Romania: MILIOANE de Romani au asta GRATUIT chiar Acum

DIGI Romania ofera pentru milioane de romani in mod gratuit ceva ce foarte muilti fie nu stiu ca au, fie nu stiu cum sa profite chiar in acest moment.

DIGI Romania voce

DIGI Romania este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din tara noastra, dupa cum unii dintre voi prea bine stiti deja, iar pentru clientii care se bucura de serviciile sale exista si o serie de beneficii foarte bune. Unul dintre ele, care este oferit gratuit pentru milioane de clienti ai DIGI Romania se numeste VoLTE, sau Voice Over LTE, o tehnologie foarte importanta care ofera o experienta net superioara pentru folosirea serviciilor sale.

DIGI Romania ofera prin tehnologia VoLTE cateva beneficii uriase pentru cei care ii sunt clienti ai serviciilor de telefonie si au telefoane compatibile cu tehnologia 4G, acest sistem fiind facut special pentru cei care se bucura de asta. Multumita tehnologiei VoLTE, clientii celor de la DIGI Romania se bucura de calitate HD a apelurilor telefonice atunci cand suna o alta persoana care are deasemenea un telefon compatibil cu ea, dar nu si cand suna persoane cu telefoane inferioare.

 

DIGI Romania le ofera deasemenea clientilor si o conectare mult mai rapida a apelurilor multumita tehnologiei VoLTE, aceasta fiind gandita special pentru a imbunatati dramatic viteza de interconectare a apelurilor telefonice. Poate cel mai important beneficiu al tehnologiei VoLTE este posibilitatea de a vorbi la telefon, dar si de a folosi internetul in acelasi timp, ceva ce in cazul tehnologiei 3G e imposibil, dar DIGI Romania ofera si acest lucru.

DIGI Romania ofera tehnologia VoLTE de cativa ani de zile pentru clientii care au telefoane ce sunt compatibile cu ea, astfel ca exista deja multa lume care se bucura de acest sistem, insa exista si multi care inca nu stiu de el. Daca aveti un telefon compatibil cu tehnologia VoLTE, ar fi bine sa verificati daca aveti activa setarea pentru ca sistemul sa functioneze, nu toate telefoanele avand-o activata in mod predefinit, ceea ce face imposibila folosirea sa.

DIGI Romania ofera in mod gratuit acces la tehnoloai VoLTE pentru toti clientii sai din toata tara, astfel ca trebuie doar sa va asigurati ca aveti un telefon compatibil cu ea, dar si ca optiunea este activa.