iPhone 12: Iata ce Modele din serie vor fi lansate Primele de Apple

iphone 12 lansare prioritate

iPhone 12 este seria de telefoane pe care compania Apple vrea sa o puna in vanzare pentru clientii din toata lumea, insa nu chiar toate modelele vor ajunge la vanzare in acelasi timp, iar asta pentru ca Apple si-a gandit strategia intr-un mod propriu.

iPhone 12 va ajunge la vanzare initial in versiunea cu ecran de 6.1 inch, urmand ca Apple sa puna in vanzare modelele cu ecrane mai mari la o data ulterioara, care desigur ca nu a fost dezvaluita pana in momentul de fata de catre vreunul dintrea leakerii care au acces la informatii.

iPhone 12 este deja produs pentru Apple in versiunile cu ecrane de 6.1 inch si 6.7 inch, insa doar primele vor fi lansate, urmand ca cele din urma, si modelele cu ecran de 5.4 inch, sa ajunga la clienti ceva mai tarziu, fara a se stie foarte clar cam cand se va intampla asta.

“Furnizorii de plăci SLP (PCB sub formă de substrat) pentru dispozitivele iPhone de generația următoare (numit provizoriu iPhone 12) au crescut livrările de produse conexe din iulie-august, în ciuda faptului că noile iPhone-uri vor debuta mai târziu decât era programat în mod normal , conform surselor din industrie.

Noua linie iPhone poate ajunge în două etape, cu două modele de 6,1 inci în prima și alte două dispozitive de 6,7 și 5,4 inci în a doua, au declarat sursele, menționând că livrările de plăci principale SLP pentru modelele de 6,1 inci au fost a început în iulie, iar cele pentru cele de 6,7 și 5,4 inci au început în a doua jumătate a lunii august.”