GTA 6: Harta SURPRINZATOARE care a Pus TOTI Fanii pe JAR

GTA 6 venturi

GTA 6 urmeaza sa ne aduca cel putin o locatie noua si mare in care toata actiunea se va desfasura pentru jucatorii care vor fi dornici sa incerce noul titlu, iar o harta publicata astazi incearca sa ne arate cam cat de mari ar putea fi noutatile care sunt pregatite pentru noi in acest moment.

GTA 6 are mai jos prezentata o harta pentru cel putin o parte dintre zonele in care se vor desfasura misiunile care urmeaza sa fie disponibile in cadrul jocului, si puteti vorbi ca avem prezentata o zona destul de vasta in care toata lumea ar trebui sa se poata distra pe cineste in momentul in care va fi lansat.

GTA 6 are prezentata zona Las Venturas ca fiind cea mai mare in care ne vom putea desfasura toata distractia din momentul lansarii titlului, orasul in sine fiind unul urias, dar va fi doar o parte din ceea ce urmeaza sa fie oferit in materie de zone in care Rockstar Games a gandit toata actiunea.

GTA 6 nu va avea actiunea desfasurat adoar in Las Venturas, ci si in alte zone, diverse orase fiind zvonite pana in momentul de fata, inclusiv unele din America de Sud, dar deocamdat totul este dezvaluit in stadiul de zvon, asa ca va fi interesant de vazut ce vom primi in final de la Rockstar Games.

GTA 6 las venturas harta

GTA 6 urmeaza sa fie prezentat undeva prin 2022, sau 2023, de catre cei de la Rockstar Games, insa nici aici nu se stie nimic 100% sigur pentru ca planurile companiei inca nu au fost dezvaluite in totalitate, jocul fiind deocamdata in plin proces de dezvoltare pentru jucatorii din toata lumea.