BRD Romania: Romanii AVERTIZATI, ce NU Stiau foarte Multi

BRD Romania are o avertizare foarte importanta pentru clientii sai din toata tara de care foarte multi nici nu stiu, iata la ce trebuie sa fii atent.

BRD Romania reguli

BRD Romania a emis o avertizare foarte importanta pentru foarte multi dintre romanii care au carduri emise de catre banca, insa din pacate vasta majoritate a lor nu stiu doua reguli foarte stricte impuse de catre banca. Cei de la BRD Romania vor sa le asigure oamenilor siguranta si atunci cand ei fac retrageri de la bancomate, iar in aceasta idee s-a luat decizia de a impune masuri de siguranta menite sa protejeze oamenii, chiar daca ele sunt cam stricte.

BRD Romania a deciz ca in momentul in care un client tasteaza de 3 ori consecutiv in mod gresit PIN-ul cardului sau, acel card va fi retinut la bancomat pana cand un angajat al bancii il va oferi detinatorului sau. Aceasta regula e stiuta de catre foarte multa lume, si e una dintre cele mai importante care sunt explicate de catre unii dintre angajatii BRD Romania in momentul in care un client ridica un card nou emis de catre banca.

BRD Romania: Romanii AVERTIZATI, ce NU Stiau foarte Multi

BRD Romania reguli bancomat

BRD Romania are o alta regula foarte importanta, mai exact le cere clientilor sai ia cardul de la bancomat in maxim 30 de secunde dupa evacuarea acestuia, in caz contrar el fiind automat retinut de catre bancomat pana cand un angajat il va restitui posesorului. BRD Romania prezinta aceasta masura ca una de siguranta pentru clientii din toata tara, dar e mai mult ca sigur faptul ca foarte multi dintre romani nu cunosc aceasta regula extrem de importanta.

BRD Romania are o alta regula extrem de importanta care este necunoscuta pentru foarte multa lume, mai exact, daca in 27 de secunde nu sunt ridicati banii scosi de catre client, ei sunt reintrodusi in mod automat in interiorul bancomatului. Aceasta masura de siguranta pe care BRD Romania o impune este mai mult ca sigur una care poate enerva foarte mult unii clienti in momentul in care este activata automat de catre bancomat, insa scopul e tot siguranta clientilor.

BRD Romania vrea sa se asigure de faptul ca toti clientii sai din Romania beneficiaza de cea mai buna experienta cand scot bani de la bancomatele sale, iar asta uneori vine si cu anumite reguli de acest gen.