LIDL Romania: Cerere IMPORTANTA catre TOTI Clientii din Tara

LIDL Romania are o cerere foarte importanta pentru clientii sai din toata tara, iata ce spune lantul de magazine, si ce trebuie sa stii chiar acum.

LIDL Romania zadar

LIDL Romania are o cerere foarte importanta pentru toti clientii sai din toata tara, una de care mai toata lumea ar trebui sa stie, si pe care ar trebui sa o indeplineasca deoarece vorbim despre ceva care ne poate ajuta pe toti, in final. Cei de la LIDL Romania le cer romanilor din toata tara sa nu mai faca risipa alimentara, si nu vin cu aceasta cerere chiar de acum, ci o au de ceva vreme pentru ca este important ca risipa sa dispara de pe glob.

LIDL Romania le spune de aceasta data tuturor romanilor ca legumele care pot fi cumparate din magazinele sale pot avea inclusiv frunzele folosite la mancare, astfel ca ele nu trebuie aruncate de catre clienti. LIDL Romania aduce in discutie faptul ca folosind aceste frunze, clientii sai pot face sosuri pesto pe care le pot utiliza la diverse feluri de mancare pe care le pot face oricand in viata de zi cu zi multumita produselor pe care le vinde.

LIDL Romania: Cerere IMPORTANTA catre TOTI Clientii din Tara

LIDL Romania incearca de ceva vreme sa ii convinga pe romanii din toata tara sa lupte cu risipa alimentara, si sa foloseasca totul din produsele pe care le cumpara, in special cand vine vorba despre legume si fructe. Desigur ca LIDL Romania duce aceasta lupta si impotriva propriilor interese, iar asta pentru ca risipa alimentara contribuie inclusiv la incasarile sale, romanii cumparand mult, aruncand mult, deci avand nevoie tot timpul de cumparaturi.

Combate risipa alimentară cu ajutorul sfaturilor noastre săptămânale din seria #RetetaResponsabila! 👌🍽 Atunci când…

Publicată de Lidl Romania pe Marţi, 8 septembrie 2020

LIDL Romania incearca sa arate responsabilitate in fata romanilor cu decizia de a sustine campaniile prin care incearca sa convinga oamenii sa nu faca risipa alimentara, mai ales ca tara noastra e in topul celor in care se intampla asta. LIDL Romania are o lupta destul de grea in fata, pentru ca e foarte dificil sa-i convingi pe romani sa nu mai faca risipa alimentara, dar cineva trebuie sa inceapa de undeva cu acest proces extrem de important pentru viitorul tarii.

LIDL Romania desfasoara acesta campanie de ceva vreme, si va continua sa o sustina pentru ca este foarte important sa-i convinga pe romani sa nu cumpere mai mult decat au in realitate nevoie.