Nelu Tataru: AVERTIZAREA pentru Milioane de Romani din Tara

Nelu Tataru a facut o avertizare extrem de importanta pentru milioane de romani din toata tara, spunand ca momentul inceperii scolii in Romania este, pentru el, cel mai important de la debutul pandemiei de Coronavirus, si pana in momentul de fata, ceea ce spune foarte multe, pana la urma.

Nelu Tataru reitereaza faptul ca luna septembrie reprezinta o foarte mare provocare pentru intreaga societate romaneasca, n udoar pentru autoritati, si ca toata lumea trebuie sa fie extrem de atenta, si sa se protejeze cat de bine poate pentru a evita o posibila infectare cu noul Coronavirus.

“Toată luna septembrie este o lună de provocare, începutul școlii pentru mine fiind cel mai important moment de la începutul acestei pandemii. Începutul școlii trebuie gestionat și trebuie gestionat în măsura respectării acelor reguli pe care trebuie să le știe toți părinții și să ni le însușim împreună cu copiii.

Există o recomandare a portului măștii. Acest port al măștii este absolut necesar în interior, în pauze, în locurile aglomerate la ieșirea în curte.

Dacă avem suspiciuni de existența unei boli cronice sau dacă avem suspiciuni prin existența unor aparținători acasă care au aceste patologii conexe, atunci un medic de familie sau medicul specialist poate recomanda ca acești copii să desfășoare activitate școlară online.”