Raed Arafat: Sfatul important pentru milioane de romani

Raed Arafat sfat vaccinare

Raed Arafat are un sfat extrem de important pentru milioane de romani din toata tara, si e unul pe care toata lumea ar trebui sa il respecte deoarece vorbim despre ceva care, in final, ar putea salva extrem de multe vieti, si ar putea ajuta oamenii sa aiba o viata mult mai buna.

Raed Arafat le recomanda tuturor romanilor din categoriile de risc sa se vaccineze impotriva noului Coronavirus in momentul in care vaccinul va fi disponibil, recomandarea fiind una care vine in mod constant de la seful DSU, si e vorba de un mesaj pe care toata lumea ar trebui sa il ia foarte in serios.

“Se va asocia COVID-ul cu gripa sezonieră și o să avem o perioadă dificilă, pentru că persoanele vulnerabile pentru COVID sunt vulnerabile inclusiv în cazul gripei sezoniere. De aici, sfatul pe care l-am dat: să se vaccineze împotriva gripei sezoniere.

Există, din câte înțeleg, doze care au fost achiziționate și aduse de Ministerul Sănătății, deci persoanele vulnerabile, persoanele în vârstă, să se vaccineze împotriva gripei sezoniere. Cu asta elimină, cel puțin, un risc, chiar dacă nu este un risc eliminat total, pentru că poți încă să faci gripă, dar o faci într-o formă atenuată dacă ești vaccinat.” a declarat Raed Arafat la Antena 3.