Samsung GALAXY S30: Decizia PROASTA pentru Viitorul Seriei

Samsung GALAXY S30 este in centrul unei decizii foarte proaste care e luata de catre Samsung pentru viitorul seriei de telefoane, iata ce se va intampla.

Samsung GALAXY S30 incapatanare

Samsung GALAXY S30 este urmatoarea serie majora de telefoane pe care compania Samsung vrea sa o lanseze pentru clientii sai din intreaga lume, iar astazi aflam niste vesti care mai mult ca sigur nu vor bucura prea multe persoane. Se pare ca Samsung GALAXY S30 urmeaza sa fie lansat cu noul chip Exynos 1000, insa din pacate el urmeaza sa fie folosit in mai multe zone de pe glob decat pana acum, ceea ce nu e tocmai ideal.

Samsung GALAXY S30 va avea deasemenea un chip Qualcomm Snapdragon 875 integrat in unele zone, in special in SUA si Coreea de Sud, insa pe restul globului se pare ca Exynos 1000 va predomina in modelele care vor fi puse la vanzare. Din pacate, lucrurile merg intr-o directie in care Samsung GALAXY S30 urmeaza sa fie folosit de catre coreeni pentru a arata cat de “puternice” sunt aceste noi chip-uri pregatite de catre compania coreeana, iar asta in ciuda faptului ca actualele sunt proaste.

Samsung GALAXY S30: Decizia PROASTA pentru Viitorul Seriei

Samsung GALAXY S30 nu va avea in Exynos 1000 un concurent real pentru Qualcomm Snapdragon 875, si asta e stiut de toata lumea, astfel ca folosirea propriului chip are la baza doar ideea de a il promova ca alternativa pentru diversi alti producatori. Samsung vrea vanda chip-urile sale Exynos catre producatori precum OPPO, Vivo, si altii din China, astfel ca vrea sa arate cata incredere are in el prin integrarea in Samsung GALAXY S30 in mai multe zone de pe glob.

Samsung GALAXY S30 va oferi, desigur, o experienta inferioara cu Exynos 1000 fata de Qualcomm Snapdragon 875, insa cei de la Samsung sunt dispusi sa-si asume acest lucru pentru a putea atrage noi clienti pentru chip-urile lor. Foarte multi utilizatori de telefoane din seria S20 se plang de problemele de performante, si autonomie, aduse de chip-urile Exynos, insa pentru seria Samsung GALAXY S30 se merge inainte cu aceeasi strategie de pana acum.

Samsung GALAXY S30 este o serie de telefoane care ar urma sa fie lansata in primavara anului viitor, cel mai probabil in luna februarie, iar in magazine produsele ar trebui sa ajunga undeva prin martie.