Waze: Decizia radicala, cati angajati au fost concediati

Waze concedieri

Waze este una dintre cele mai populare platforme de navigare ghidata din toata lumea, ea fiind folosita de catre milioane peste milioane de soferi in momentul de fata, insa din pacate acum vorbim si despre o veste foarte proasta in ceea ce o priveste.

Waze a fost obligata sa concedieze 5% dintre angajatii sai din toata lumea, si a inchis unele birouri pe care le avea active, in total 30 de persoane pierzandu-si locurile de munca, dintre toate cele peste 550 care lucrau in diverse zone de pe intregul glob.

Waze si-a inchis birourile din Malezia, Singapore, Columbia, Chile, Argentina, insa acei oameni nu vor fi lasati pe drumuri, ci vor avea posibilitatea de a isi gasi un loc de munca in cadrul companiei Google, deci au oportunitatea de a continua intr-un gigan.

“Concedierea Wazerilor este un proces extrem de dureros pentru noi toți. Vreau să clarific faptul că aceste actiuni sunt făcute din cauza constrângerilor create de pandemie și pentru a sprijini investițiile în domeniile noastre de interes, și nu din cauza acțiunilor sau performanței cuiva.”