WhatsApp: Vestea GROZAVA cu SECRETUL Urias pentru Telefoane

WhatsApp este in centrul unei vesti grozave pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android din toata lumea, iata ce secret major a fost dezvaluit.

WhatsApp exceptiile

WhatsApp lucreaza in secret la foarte multe noutati extrem de interesante pentru utilizatorii de telefoane din intreaga lume, iar incetul, cu incetul, unele dintre aceste secrete sunt dezvaluite pentru noi, si acum vorbim despre continuarea unui proces. V-am spus deja in doua randuri ca WhatsApp lucreaza la un sistem care ne va permite sa setam cate un fundal separat pentru fiecare conversatie pe care o purtam cu prietenii nostri folosind aplicatia de mesagerie.

WhatsApp continua procesul de dezvoltare pentru acest sistem, astfel ca acum vorbim despre o noua adaugire facuta pentru aceasta functionalitate, aplicatia urmand a ne oferi optiunea de a alege daca un fundal este setat doar pentru o anumita conversatie, sau pentru toate. WhatsApp, dupa cum puteti vedea si mai jos, vrea sa ne faca viata mult mai usoara, iar asta pentru ca optiunea de a seta un wallpaper intr-un asemenea mod va oferi mai mult control asupra modului in care apar informatiile in cadrul aplicatiei pe care o folosim.

WhatsApp: Vestea GROZAVA cu SECRETUL Urias pentru Telefoane

WhatsApp exceptiile chat

WhatsApp va permite setarea unul fundal nou pentru toate conversatiile care nu au unul ales deja pentru noi, insa aceasta setare nu va afecta si conversatiile pentru care a fost setat manual un fundal in prealabil. Ideea aceasta este una foarte buna, iar asta pentru ca WhatsApp vrea sa ne ajute sa nu stricam o setare de fundal facuta deja, una care are un wallpaper special selectat de catre noi, si asa vom scapa de reconfigurarea fundalurilor pentru unele conversatii.

WhatsApp are in dezvoltare aceasta functie de ceva vreme pentru utilizatorii de telefoane din toata lumea, iar pana in momentul de fata ea a fost descoperita in testare doar pentru telefoanele care au sistem de operare Android. Ea va ajunge fara dubiu si pe telefoanele care au sistem de operare iOS, dar deocamdata nu se cunosc prea multe detalii cu privire la data la care vom putea vedea sistemul implementat de WhatsApp, nici macar in versiune beta.

WhatsApp vrea sa ofere aceasta functie noua cat mai repede pentru toata lumea, asa ca nu putem decat sa speram ca totul va fi disponibil cat mai curand, cel mai probabil pana la sfarsitul acestui an, asa ca trebuie doar sa avem rabdare.