Waze: Noi Functii IMPORTANTE Lansate pentru MILIOANE de Telefoane

waze inteligent

Waze, una dintre cele mai importante aplicatii pentru navigare ghidata cu informatii despre trafic in timp real, are parte de o serie de noutati extrem de interesante, si importante in acelasi timp, ele fiind gandite pentru a ne face experienta de utilizare mult mai buna.

Waze are in primul rand o functie importanta care ne recomanda diverse locatii in care putem merge, totul in baza curselor pe care le-am facut in prealabil, compania din spatele platformei gandindu-se ca am putea sa reajungem in anumite locatii din nou.

Waze sugestii destinatie

Waze a implementat deasemenea o alta functie care are menirea de a ne simplifica viata, aplicatia urmand a afisa notificari pentru unele dintre rutele pe care le-am mai facut, astfel incat in cazul in care dorim sa ajungem in aceleasi locatii, sa stim cand trebuie sa plecam.

Waze notificare calatorie

Waze a imbunatati deasemenea si estimarile pentru ajungerea la o anumita destinatie, in special in zonele in care nu exista soferi care sa ofere informatii despre trafic, pandemia de Coronavirus fortand compania sa gandeasca noi metode prin care sa estimeze valorile de trafic.

Waze estimare trafic

Waze are toate aceste noutati disponibile chiar acum in aplicatiile pentru iPhone si Android.