Telekom: Anuntul IMPORTANT e GRATUIT pentru MILIOANE de Romani

Telekom are un anunt foarte important pentru milioane de clienti romani din toata tara, iata ce le ofera gratuit chiar din acest moment multora.

telekom copii

Telekom este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania, cu clienti in toate zonele tarii, cateva milioane folosindu-i serviciile la scara larga in momentul de fata, si numarul acestora este in continua crestere. Saptamana trecuta v-am vorbit despre o initiativa extrem de buna pe care cei de la Telekom au lansat-o pentru clientii din toata Romania, ea avand menirea de a ii ajuta sa isi protejeze copiii atunci cand acestia sunt activi online.

Telekom colaboreaza cu binecunoscuta companie Kaspersky pentru a ii ajuta pe parinti sa isi protejeze copiii de pericolele internetului, si a creat un serviciu special pe care il ofera gratuit pentru milioanele de clienti din toata tara. Vorbim despre un serviciu numit Kaspersky Safe Kids Premium pe care cei de la Telekom il ofera in mod gratuit pentru toti clientii pentru 3 luni de zile daca trimit un simplu SMS la un numar scurt chiar acum.

Telekom: Anunt IMPORTANT e GRATUIT pentru MILIOANE de Romani

Telekom spune ca acest serviciu este oferit gratuit timp de 3 luni de zile exclusiv pentru clientii care beneficiaza de servicii mobile de la operatorul de telecomunicatii, deci nu si pentru cei care beneficiaza de servicii fixe. Pentru a activa in mod gratuit acest seriviciu, clientii celor de la Telekom trebuie sa trimita un SMS cu textul “Copil” la numarul de telefon 1333, iar apoi vor putea folosi seriviciul pentru a isi proteja copiii de pericolele de pe internet.

În online există nenumărate pericole la care copilul tău poate fi expus. Știi care sunt acestea? Te invităm să parcurgi…

Publicată de Telekom Romania pe Luni, 21 septembrie 2020

Telekom are deasemenea si un chestionar pe care clientii sai il pot parcurge pentru a vedea daca sunt suficient de bine pregatiti pentru a-i proteja pe copii de pericolele care se ascund in toate colturile internetului, sau daca au nevoie de ajutor. Indiferent de rezultatul chestionarului, avand in vedere ca Telekom ofera in mod gratuit acest serviciu, nu exista vreun motiv sa il ignorati daca aveti copii care folosesc internetul de pe orice dispozitive.

Telekom este singurul operator de telecomunicatii din Romania care ofera in mod gratuit un asemenea serviciu, asa ca n-ar strica sa profitati de el cat inca mai aveti ocazia de a face acest lucru in tara noastra.