LIDL Romania: Anuntul pentru Romani, ce Primesc GRATUIT

LIDL Romania a facut un anunt oficial care bucura foarte multi romani din toata tara, iata ce le este oferit gratuit chiar de acum tuturor, si cum profiti.

LIDL Romania are o noua surpriza extrem de interesanta pentru toti romanii din toata tara, iar asta dupa ce foarte multi dintre ei au decis sa ceara ceva ce nu era oferit de catre magazin, iar acum e oferit gratuit, dar intr-o serie limitata. Cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere clientilor din Romania 10 perechi de sneakers, adidas, pantofi de sport, pe care ii vand in alte tari, sub brand propriu, dar pe care in Romania nu i-au avut pana recent la vanzare.

LIDL Romania prezinta in clipul video de mai sus acest produs care a atras interesul multor romani, si pe destul de buna dreptate, mai ales ca vorbim si despre un model facut in jurul culorilor steagului tarii noastre. Cei de la LIDL Romania au decis sa organizeze un concurs pe YouTube, nu pe Facebook, prin care le ofera oricaror romani posibilitatea de a se inscrie si a castiga gratuit una dintre cele 10 perechi de sneakers daca lasa un comentariu la video si spun de ce ar vrea o pereche.

LIDL Romania: Anuntul pentru Romani, ce Primesc GRATUIT

LIDL Romania organizeaza acest concurs pentru a indeplini cererea romanilor din multe zone din tara, foarte multi dorind sa aiba posibilitatea de a castiga un asemenea premiu, si iata ca lantul de magazine nu ignora cererea oamenilor. Cei de la LIDL Romania au adus acesti sneakers in Romania tot la cererea clientilor, dupa ce ei au inceput sa fie promovati in oferte in Germania, iar acum ajung sa fie si obiectul concursului facut prin YouTube.

LIDL Romania are practic o pereche perfecta de sneakers care sunt perfecti pentru orice fel de patriot, sau roman care e pur si simplu mandru ca e roman, insa chiar si cei carora pur si simplu le place design-ul pot fi interesati de concurs. LIDL Romania organizeaza acest concurs pana in data de 29 septembrie, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati de sneakers, ar fi bine sa va inscrieti cat inca mai aveti ocazia de a face acest lucru, inainte ca ei sa dispara.

LIDL Romania are separat de acest concurs si foarte multe oferte in cadrul magazinului sau online, si n-ar strica sa va uitati cu atentie la ceea ce este oferit acolo de catre lantul de supermarket-uri din tara noastra.