WhatsApp: Noul TRUC SECRET pe care il vei Folosi TOT Timpul

WhatsApp are un nou truc secret pe care il vei folosi tot timpul in telefonul tau, iata cum surprinde compania americana cu o schimbare importanta.

WhatsApp uitare

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, cu peste doua miliarde de utilizatori in intreaga lume, iar pentru toti dintre ei va exista un truc pe care foarte multa lume il va folosi in mod constant. Vorbesc despre o noua functie care in acest moment este testata pentru implementare in cadrul aplicatiei WhatsApp pentru utilizatorii din toata lumea, ea urmand a ne permite sa blocam permanent notificarile pentru anumite conversatii.

WhatsApp va implementa aceasta functionalitate special pentru cei care au anumite conversatii de la care nu vor sa mai primeasca notificari, iar ideea din spatele functiei este de a le bloca nu doar cateva ore, ci permanent. Functia a fost ceruta de catre unele persoane de ceva vreme, iar compania WhatsApp a decis intr-un final ca e momentul sa o ofere pentru toata lumea, si nu putem decat sa ne bucuram ca lucrurile stau asa pentru ca ea va fi in curand disponibila.

WhatsApp: Noul TRUC SECRET pe care il vei Folosi TOT Timpul

WhatsApp uitare conversatii

WhatsApp ofera inca de la inceput posibilitatea de a bloca notificarile pentru anumite conversatii, doar ca totul a fost disponibil cu anumite limite, cel putin pana recent, cand a fost luata decizia ca utilizatorii sa primeasca mai mult. Functia aceata va veni dupa ce WhatsApp a decis sa cam lase in urma dezvoltarea unui alt sistem, pe care unii l-au denumit “Vacation Mode”, acela avand o menire similara, de a ascunde conversatiile impreuna cu notificarile.

WhatsApp va oferi in continuare posibilitatea de a opri notificarile si sunetele pentru conversatii pentru perioade mai scurte de timp, doar ca actuala optiune de 1 an va fi inlocuita cu cea “permanent” de catre companie. Diferenta dintre 1 an si permanent e cam aceeasi pentru multi, majoritatea uitand oricum dupa 1 an ca au blocat pe cineva, si e improbabil ca acea persoana sa mai trimita un mesaj dupa atat de mult timp in care nu a raspuns interlocutorul.

WhatsApp va lansa aceasta noua fucntie in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru a fi oferita, insa deocamdata nimeni nu stie cand anume se va intampla acest lucru, deci mai avem de asteptat.