Kaufland: Noua SURPRIZA Mare Anuntata, ce Ofera GRATUIT Acum

Kaufland are o surpriza foarte mare anuntata pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa ofere in mod gratuit acum pentru toata lumea.

kaufland omis

Kaufland a anuntat pentru toti romanii o noua surpriza mare care a venit dintr-o greseala facuta de catre marele lant de hypermarket-uri, insa cu aceasta ocazie se mai ofera ceva gratuit pentru romanii toata tara chiar acum. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de castiga un produs pe care lantul de hypermarket-uri a uitat sa il introduca in cel mai recent catalog al sau, daca ghicesc care este.

Kaufland nu ofera prea multe detalii cu privire la ceea ce lipseste, insa spune ca in versiunea fizica a catalogului de saptamana aceasta a uitat sa introduca un produs care exista in catalogul online. Asta inseamna ca toti cei care vor sa participe la concurs trebuie sa se uite cu atentie la cele doua cataloage si sa identifice produsul care lipseste, si nu e o munca usoara, dar daca il gasiti, il veti primi gratuit de la lantul de hypermarket-uri.

Kaufland: Noua SURPRIZA Mare Anuntata, ce Ofera GRATUIT Acum

Kaufland s-a gandit ca din greseala sa ar putea castiga unii romani un produs in mod gratuit, iar numai primii 10 dintre cei care identifica acel produs, si anunta lantul de magazine in legatura cu identificarea sa, il vor castiga. Vorbim despre un numar redus de clienti care se vor bucura de ceea ce are de oferit Kaufland pentru ei, dar chiar si asa, 10 dintre oamenii care isi vor bate capul pentru a participa la concurs, vor castiga efectiv ceva.

Alertă! A dispărut un produs din oferta printată Kaufland. Dacă ai stofă de detectiv, găsește poza din oferta digitală…

Publicată de Kaufland Romania pe Duminică, 27 septembrie 2020

Kaufland are in aceasta perioada foarte multe concursuri pentru toti clientii sai din Romania, concursuri de care poate profita oricine, chiar si cei care nu sunt clienti, iar exemplul cel mai bun il aveti chiar mai sus. Ideea Kaufland este de a ajuta cat mai multi romani sa profite de ceea ce le poate oferi gratuit, si exista foarte multe beneficii pentru toti cei care sunt dornici sa nu renunte la ideea de a castiga ceva bun de la companie.

Kaufland desfasoara acest concurs pana in data de 6 octombrie, asa ca nu aveti chiar atat de mult timp la dispozitie pentru a gasi produsul care a disparut din cadrul ofertei, deci ar trebui sa va grabiti si sa il cautati chiar acum.