Vodafone: GROZAVA Surpriza Anuntata pentru Clientii Romani

Vodafone a anuntat o surpriza grozava pentru clientii sai din toata Romania, si iata ce schimbare grozava aduce ea pentru toata lumea chiar acum.

vodafone cauta

Vodafone a adus astazi in atentia clientilor din toata Romania una dintre surprizele foarte mari pe care le-a lansat luna aceasta, si veti vedea mai jos ca e ceva ce nu este oferit chiar de catre toti operatorii de telecomunicatii. Cei de la Vodafone aduc in atentia tuturor clientilor una dintre functiile extrem de bune pe care noul lor mediabox o ofera, mai exact posibilitatea de a cauta titlurile filmelor printre canalele TV, sau libraria video.

Vodafone spune ca sistemul de cautare implementat pentru toti clientii in cadrul acestui mediabox le permite oamenilor sa gaseasaca un film doar in baza unui cuvant din titlul sau, si facand cautarea inclusiv in canalele TV. Daca n-ati inteles bine, atunci lucrurile sunt simple, astfel ca daca vreti sa vedeti Avengers, trebuie doar sa cautati cuvantul, iar daca vrenu canal TV il transmite, veti vedea care este, sau daca e in libraria video a Vodafone, il veti putea urmari acolo.

Vodafone: GROZAVA Surpriza Anuntata pentru Clientii Romani

Vodafone a integrat aceasta functionalitate pentru a usura viata oamenilor care se uita la televizor, fie pentru canalele de televiziune, fie pentru filmele si serialele pe care operatorul le ofera prin platforma Vodafone TV. Ideea de a oferi un sistem de cautare atat de avansat este una grozava, si asta in conditiile in care nu toti operatorii de telecomunicatii au ceva similar disponibil pentru clienti, chiar daca vorbim despre ceva grozav.

Cu Vodafone TV, găsești ce vrei să vezi chiar dacă mai ții minte doar un cuvânt din titlul filmului. Și poți căuta…

Publicată de Vodafone Romania pe Miercuri, 30 septembrie 2020

Vodafone a implementat pentru clientii din Romania inclusiv posibilitatea de a inregistra emisiunile TV favorite si de a le revedea oricand timp de o saptamana de zile, ceea ce e un foarte mare bonus. Mai mult decat atat, Vodafone le permite clientilor sa si opreasca emisiunile TV, transmisiunile sportive, filmele, etc, in timp ce le vad pe un canal de televiziune, si sa continue redarea de unde au ramas, din nou, chiar daca e un canal TV.

Vodafone a implementat multe functii grozave pentru clientii care ii folosesc serviciile de televiziune in momentul de fata, si e bine sa stiti ceea ce va este oferit in cazul in care doriti sa profitati de ele.