OPPO Reno 4 a fost LANSAT la Precomanda acum in Romania

OPPO Reno 4

OPPO Reno 4 a fost lansat in mod oficial la precomanda inclusiv in Romania, telefonul putand fi cumparat direct de pe website-ul producatorului chiar acum, dar este vandut si de catre marile magazine online din Romania, plus operatorii de telecomunicatii.

București, 1 Octombrie 2020 – OPPO, lider mondial pe segmentul dispozitivelor inteligente, a anunțat astăzi că noua serie de smartphone-uri Reno4 este disponibilă pentru precomandă în România, la toți partenerii săi, în diverse variante de pachete promoționale avantajoase.

Astfel, noul smartphone Reno4 Pro 5G vine la pachet cu smartwatch-ul OPPO Watch cadou, în timp ce Reno4 Lite poate fi achiziționat împreună cu căștile Enco W31. Precomenzile se pot face în perioada 1 octombrie-15 octombrie la partnerii oficiali Altex, eMAG, Flanco, Media Galaxy, cât și la operatorii de telefonie mobilă Orange și Vodafone. Pachetele de precomandă sunt disponibile online.

Noul Reno4 Pro 5G oferă conexiune 5G și dispune de moduri inovatoare de filmare și fotografiere, dar și cu tehnologia de încărcare SuperVOOC 2.0 pe 65W. Datorită ecranului Borderless Sense de 90Hz, Reno4 Pro 5G oferă o experiență de utilizare cursivă, într-un design elegant și avangardist.
Reno4 Pro 5G este cel mai subțire smartphone 5G cu încărcare rapidă de 65W.
Mai mult, seria Reno4 vine cu o suită de capabilități creative ale sistemului de camere, care duc fotografia de tip portert și realizarea de clipuri video la un nivel superior, oferind posibilitatea oricui de a realiza cu ușurință, fotografii pline de viață, dintr-o singură mișcare.
OPPO Reno4 Pro 5G dispune de modul Ultra Night Video care permite înregistrarea unor clipuri video excepționale în condiții de luminozitate foarte scăzută. Integrând lentila ultra wide-angle Sony IMX708, care are câmp vizual de până la 120°, OPPO Reno4 Pro 5G surprinde imagini din timpul nopții extrem de clare și detaliate. Mai mult, OPPO Reno4 Pro 5G are un senzor pixel 1,2.43” de 1.4 μm. Modelul este compatibil și cu four-in-onepixels, funcționând la o expunere mai largă și sensibilitate ridicată în condiții de luminozitate scăzută. O altă funcție care face diferența este algoritmul proprietar „Moonlight Video” care îmbunătățește luminozitatea ecranului cu 74.4% și claritatea imaginii cu 33.7%.

Reno4 Lite este telefonul ideal pentru portrete, astfel că este cea mai bună alegere pentru cei care își doresc să iasă în evidență în social media. Datorită celor 6 moduri portret care se bazează pe inteligența artificială, Reno4 Lite permite cadre profesioniste realizate de către fiecare utilizator. Sunt disponibile modurile AI Super ClearPortrait, AI Super NightPortrait care surprind fiecare detaliu și oferă o claritate îmbunătățită, precum și AI Portrait Color și AI NightFlarePortrait care oferă posibilitatea de a realiza imagini futuriste.

Disponibil în pachetul de precomandă împreună cu OPPO Reno4 Pro 5G, OPPO Watch este elegant, versatil și intuitiv. Smartwatch-ul vine echipat cu sistemul de operare pentru dispozitive purtabile, Wear OS1 dezvoltat de Google™. Acesta devine partenerul ideal pentru utilizatorii care doresc să comute simplu și rapid între viața profesională și viața personală, prin intermediul întregii suite de aplicații și servicii Google. Funcțiile permanente de monitorizare a pulsului și a somnului, analizează o gamă vastă de informații despre sănătatea utilizatorului, iar funcția de antrenament de 5 minute, bazată pe mișcările încheieturii mâinii, reprezintă cel mai bun partener de antrenament, ușor de activat printr-un singur gest de tip pinch.

OPPO Watch de 41 mm dispune de conexiune Wi-Fi și are carcasă reazlizată dintr-un aliaj de aluminiu din seria 6000, care îi oferă rezistență și durabilitate. Ecranul său, 301 PPI AMOLED de 1.6inci, oferă o imagine excelentă din orice unghi și o calitatea ridicată a detaliilor, fiind astfel ideal pentru o viață în mișcare.

Căștile OPPO Enco W31 utilizează o transmisie Bluetooth biaurală cu latență scăzută și sunt compatibile cu majoritatea smartphone-urilor. Mai mult, prin designul in-ear al capetelor, și o rezistență ridicată la apă și praf, aceste căști sunt potrivite și pentru cei mai dinamici utilizatori. De asemenea, Căștile OPPO Enco W31 utilizează compuși duali de poliuretan termoplastic (TPU) și diafragme de grafen, concepute pentru a îmbunătăți răspunsul de frecvență. Căștile au două moduri audio: unul pentru muzică pop și clasică – un mod de normalizarea a sunetului care uniformizează semnalul audio pe toată gama de frecvențe, și altul pentru muzică rock și muzică dance și electronică (EDM) – un mod bas care amplifică frecvențele joase. În plus, căștile conțin și camere anti-zgomot și anti-vânt, câte două microfoane interne de înaltă sensibilitate pe fiecare parte și un algoritm de eliminare a zgomotului ambiental, conceput pentru a bloca zgomotele de fundal pe parcursul apelurilor.”