DACIA Duster 3: Decizie ULUITOARE, ce e ELIMINAT din Masina

DACIA Duster are parte de o decizie uluitoare, iar asta pentru ca producatorul de la Mioveni elimina ceva foarte important din noul model de SUV.

DACIA Duster 3 benzinara

DACIA Duster 3 este urmatorul model important de SUV pe care cei de la DACIA il pregatesc acum pentru lansare undeva in cursul urmatorilor ani, si deja putem vorbi despre o decizie extrem de importanta care va fi luata. Decizia radicala care ar urma sa fie facuta pentru DACIA Duster 3 a fost deja luata pentru noul Logan 3, si vorbim despre una dintre cele mai mari surprize pe care producatorul romani le-a facut pentru clientii sai.

DACIA Duster 3 nu ar trebui sa fie lansata intr-o versiune care are si motor diesel, asa cum nici Logan 3 nu este disponibila intr-o asemenea versiune, ci doar cu motoare pe benzina si GPL. Vorbim despre o decizie complet neasteptata a producatorului de la Mioveni cu privire la Logan 3, si nu exista vreun motiv sa credem ca in cazul DACIA Duster 3 lucrurile vor fi diferite in vreun fel, asa ca va puteti astepta ca urmatoarea voastra DACIA sa fie una pe benzina.

DACIA Duster 3: Decizie ULUITOARE, ce e ELIMINAT din Masina

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie deasemenea disponibila intr-o versiune hibrid, dar probabil ca nu chiar din prima zi, asa cum se intampla si cu modelele prezentate in cursul lunii trecute de catre producator. Renuntarea la diesel face mai mult ca sigur parte din strategia globala a celor de la Renault de a lansa masini mai prietenoase cu mediul inconjurator, iar cum DACIA Duster 3 va fi un model foarte popular, decizia se va dovedi a fi una extrem de buna pentru companie.

DACIA Duster 3 va veni cu extrem de multe noutati pentru clientii din intreaga lume cand va fi lansata in mod oficial, iar aparitia sa fara un motor diesel probabil ca nu va genera prea muilte plangeri. Daca DACIA Duster 3 va avea si o versiune hibrid de la bun inceput, ar fi si mai bine, dar deocamdata nu exista indicii care sa sugereze ca acest lucru se va intampla, asa ca ramane doar sa asteptam si sa vedem ce va decide compania.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie lansata undeva prin 2022, sau 2023, deci avem o asteptare destul de lunga in fata noastra pana cand vom vedea noul model de SUV pregatit de catre cei de la Mioveni.