DACIA Logan: Confirmarea pentru o INCREDIBILA Noua Schimbare

DACIA Logan are parte de o confirmare pentru o incredibila noua schimbare pregatita de catre DACIA, iata ce va fi oferit pentru clientii din Europa.

dacia logan nepoluanta

DACIA Logan a fost lansata intr-o versiune complet noua pe final de luna septembrie, seria de automobile produse de catre DACIA avand parte de un upgrade extrem de important, unul chiar mai mare decat se astepta foarte multa lume. Vorbim despre inlocuirea de la un capat la altul a masinii, exceptand moatoarele, unde s-a renuntat la o motorizare, insa in rest DACIA Logan a avut parte de un upgrade care trebuia sa vina de mult mai multa vreme.

DACIA Logan are totusi cu aceste schimbari majore parte de o confirmare pentru una cel putin la fel de mare, care este pregatita de catre producatorul roman pentru a fi oferita in mod oficial pentru toata lumea. Mai exact, DACIA Logan a avut eliminate motorizarile diesel de catre cei de la DACIA, singurele disponibile fiind cele pe benzina si GPL, iar asta confirma faptul ca o versiune hibrida, electrica, este in lucru pentru lansare in urmatorii ani.

DACIA Logan: Confirmarea pentru o INCREDIBILA Noua Schimbare

DACIA Logan a fost in centrul unor zvonuri care spuneau ca modelul al treilea din serie va fi lansat si intr-o versiune hibrid, dar nu chiar din primul moment, iar decizia de a se renunta la motoarele diesel pare sa confirme acest lucru. Optiunile de motorizare pentru DACIA Logan sunt extrem de limitate acum, deci o versiune hibrid ar veni ca o imbunatatire majora pentru producatorul roman, si asta e o veste excelenta pentru ca Romania are nevoie de mai multe masini nepoluante.

DACIA Logan in versiunea hibrid va fi mai mult ca sigur mai scumpa decat versiunea normala, iar asta pentru ca vorbim despre tehnologii care sunt mai scumpe si mai greu de implementat pentru clienti. E greu de spus cam cu cat va fi mai scump modelul hibrid al DACIA Logan in momentul in care va fi lansat, dar e clar ca versiunea cea mai ieftina va costa peste 10.000 de euro, deci e bine sa fiti pregatiti pentru asta daca vrei un asemenea model.

DACIA Logan va fi lansata in versiunea hibrid poate prin 2022, sau 2023, totul depinzand intr-o mare masura de cat de bine se vor vinde modelele care sunt acum listate pentru clientii din toata lumea.