eMAG Black Friday 2020: OFICIAL, Data la care se Desfasoara

emag Black Friday 2020 13 noiembrie

eMAG a anuntat in mod oficial data la care organizeaza Black Friday 2020, si vorbim despre o decizie care mai mult ca sigur nu mira pe cineva, mai ales ca magazinul online pregatea de ceva vreme acest eveniment foarte important, asa ca asteptam sa vedem si reducerile.

eMAG Black Friday 2020 va avea loc pe 13 noiembrie, o zi de vineri, in mai putin de o luna, dar la jumatatea lunii noiembrie, asa cum ne-a invatat magazinul online, pentru ca toate comenzile sa poata fi livrate pana la inceputul lunii decembrie, asa cum s-a intamplat in fiecare an.

eMAG nu a oferit detalii cu privire la reducerile care vor fi disponibile pentru Black Friday 2020, insa mai mult ca sigur va organiza o conferinta de presa in care va dezvalui ce anume doreste sa ofere la preturile cele mai mici anul acesta, si sigur vor fi multe surprize.

eMAG va avea milioane de produse la preturi cu mult reduse pentru Black Friday, iar partenerii sai vor completa cu siguranta ofertele cu promotii si mai bune, asa ca ramane doar sa asteptam si sa vedem daca magazinul va avea reduceri mai mari decat anul trecut.