GTA 5: Anuntul OFICIAL, ce s-a LANSAT pentru TOTI Jucatorii

GTA 5 are parte de o noua serie de surprize lansate de catre cei de la Rockstar Games, compania americana surprinzandu-si jucatorii din intreaga lume cu o serie de schimbari care vin ca o veste extrem de buna pentru ei, si n-ar strica sa profitati de tot chiar in acest moment.

GTA 5 are prezentate mai jos schimbarile grozave de care jucatorii se pot bucura, si puteti vedea ca vorbim despre indemnuri de a folosi cele mai puternice arme pentru a distruge niamicii si a genera bonusuri triple pentru castiguri, dar si pentru punctele pe care le ofera cei de la Rockstar Games.

GTA 5 ofera deasemenea bonusuri duble in bani si in puncte pentru misiunile Special Cargo, impreuna cu bonusuri triple pentru misiunile Time Trials, deci veti putea face sume mari de bani pentru a putea cumpara absolut orice va doriti din cadrul magazinului online al jocului, daca aveti chef de asta.

GTA 5 are deasemenea prezentat in clipul video de mai sus update-ul de saptamana aceasta pentru versiunea online, astfel ca puteti vedea acolo ce fel de schimbari urmeaza sa fie oferite pentru toata lumea, si veti sti de ce anume puteti beneficia daca decideti sa intrati in serverele Rockstar zilele acestea.

GTA 5 beneficiaza in fiecare saptamana de upgrade-uri importante pentru jucatorii din intreaga lume, astfel ca trebuie doar sa fiti foarte atenti la ceea ce este oferit pentru a fi siguri ca va veti putea bucura de toate noutatile surpriza pe care Rockstar le-a gandit pentru noi toti.