Telefoanele Huawei: Vestea GROAZNICA, de ce a UIMIT Lumea

Telefoanele Huawei sunt vizate de o veste groaznica de care foarte multa lume a fost uimita, iata ce a fost dezvaluit pentru dispozitivele companiei.

Telefoanele Huawei groaznica

Telefoanele Huawei au parte de o veste groaznica astazi, care vine in mod complet neasteptat, insa vorbim totusi despre o evolutie bazata si pe ceea ce s-a intamplat din cauza lui Donald Trump in ultimele luni. Conform cerlor de la Counterpoint, telefoanele Huawei au inregistrat o scadere mare a vanzarilor in T3 2020 comparativ cu T2 2020, cand au depasit inclusiv telefoanele Samsung in vanzarile globale, ceva ce nimeni nu a crezut ca ar putea fi posibil.

Telefoanele Huawei au avut parte de o evolutie complet contrara in T3 2020, iar asta pentru ca au fost depasite de catre Samsung in vanzari, si diferenta e foarte mare intre cele doua brand-uri iubite de sute de milioane de oameni. Daca in T2 2020 telefoanele Huawei inregistrasera 21% din vanzarile totale pentru trimestru, pentru T3 2020, pana la final de august, cota lor din vanzari a scazut la 16%, in timp ce in cazul Samsung ea a crescut de la 20% la 22%, diferenta devenind una foarte mare.

Telefoanele Huawei: Vestea GROAZNICA, de ce a UIMIT Lumea

Telefoanele Huawei groaznica vanzari

Telefoanele Huawei raman inaintea iPhone-urilor companiei Apple in ceea ce priveste vanzarile, iar asta si pentru ca americanii n-au mai reusit sa inregistreze vreo crestere, ramanand la fix acelasi procent si acum. Telefoanele Huawei vor ramane cu siguranta peste cele ale Apple in vanzari in T3 2020, acest lucru fiind cat se poate de sigur, dar este de asteptat ca in T4 2020 lucrurile sa se schimbe din cauza lansarii seriei iPhone 12 a Apple.

Telefoanele Huawei au pierdut cota de piata si in favoarea competitorilor din China, acestia reusind sa profite de situatia companiei pentru a mai fura unele dintre vanzarile companiei atat de populare in China. Sanctiunile pe care Donald Trump le-a impus impotriva companiei chinezesti au afectat mai mult ca sigur vanzarile pentru telefoanele Huawei, si e de asteptat ca acest lucru sa nu se limiteze doar la T3 2020, ci sa continue si in T4 2020.

Telefoanele Huawei vor fi in continuare populare la nivel global, insa vanzarile nu vor atinge acelasi cote precum in T2 2020, mai ales daca Donald Trump va fi reales in functia de presedinte al SUA, si va impune noi sanctiuni.