Samsung GALAXY S21: LANSARE Incredibil de DEVREME Anuntata

Samsung GALAXY S21 ar putea avea paret de o lansare mult mai devreme decat se asteptau multi dintre fani, iata cand ar putea fi prezentate telefoanele.

Samsung GALAXY S21 devreme

Samsung GALAXY S21 este urmatoarea serie importanta de telefoane pe care compania coreeana o pregateste pentru clientii din toata lumea, iar astazi aflam ca ea va fi lansata mult mai devreme decat credeau foarte multi dintre fani. In mod normal, seria Samsung GALAXY S21 ar trebui sa se lanseze la final de luna februarie, cu disponibilitate in magazine la inceput de martie, dar se pare ca lucrurile n-ar urma sa stea chiar asa pentru clienti.

Samsung GALAXY S21 ar putea fi lansat in ianuarie de catre compania Samsung, cu cel putin o luna si jumatate inainte de perioada obisnuita in care facea asta, si informatiile vin din mai multe surse, deci e posibil sa fie destul de credibile, cel putin in baza a ceea ce stim acum. Desigur ca in fiecare an apar informatii de acest gen cu privire la lansarea timpurie a telefoanelor noi de la Samsung, insa e posibil ca in cazul Samsung GALAXY S21 sa se adevreasca tot.

Samsung GALAXY S21: LANSARE Incredibil de DEVREME Anuntata

Samsung GALAXY S21 lansat mai devreme decat de obicei n-ar ajuta prea mult compania Samsung sa aiba vanzari mai bune in prima parte a anului 2021, iar asta pentru ca luna ianuarie nu e una in care se inregistreaza vanzari bune. In aceasta idee, e destul de neobisnuit ca Samsung GALAXY S21 sa fie lansat atat de devreme in raport cu ceea ce e in mod obisnuit asteptat pentru modelele coreenilor, dar orice e posibil acum.

Samsung GALAXY S21 este asteptat cu un nou chip ultra-performant, poate chiar mai bun decat cele ale Qualcomm, dar si cu alte surprize importante, asta desigur daca vor veni intr-adevar pentru dispozitive. Pe de alta parte, inclusiv o reducere a costurilor de productie este preconizata pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S21, insa asta nu inseamna ca si telefoanele vor fi mai ieftine decat cele din seria anterioara.

Samsung GALAXY S21 ramane deocamdata fara o data clara de lansare, insa sansele ca ea sa fie intr-adevar programata pentru luna ianuarie nu sunt chiar atat de mari, daca ne uitam la ceea ce au facut coreenii in trecut.