Orange: Cererea foarte IMPORTANTA catre TOTI Clientii Romani

Orange are o cerere foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce spune grupul de telecomunicatii pentru noi toti chiar acum.

Orange are astazi o cerere foarte importanta pentru toti clientii sai din toata Romania, una care face parte din eforturile uriase pe care le face operatorul in momentul de fata pentru a ii ajuta pe romani sa inteleaga importanta reciclarii. Cei de la Orange vorbesc in aceasta pagina cat de importanta este reciclarea telefoanelor mobile, si cat de mult ajuta mediul inconjurator refolosirea pieselor care sunt utilizate pentru fabricarea telefoanelor mobile.

Orange are de ani de zile programe de tip buy-back pentru telefoanele mobile, adica le ofera clientilor posibilitatea de a oferi un telefon vechi, plus o diferenta de bani, la schimb pentru un telefon nou pe care vor sa-l cumpere. Desigur ca din tranzactiile de acest gen clientii ies cei pacaliti, pentru ca preturile de buy-back sunt mult mai mici decat cele oferite pe piata libera, insa Orange ii ajuta pe unii sa scape de corvoada vanzarii unui telefon mobil.

Orange: Cererea foarte IMPORTANTA catre TOTI Clientii Romani

Orange vrea sa ii invete pe romani sa iti arunce, macar, telefoanele mobile vechi, care nu mai sunt de folos, nu mai valoreaza mai nimic, si doar ocupa spatiu in casele lor, piesele din ele putand fi refolosite la fabricarea altor telefoane mobile. Orange a demarat recent o ampla campanie prin care vrea sa ne arate ca ii pasa de mediul inconjurator, ca vrea sa contribuie la protejarea planetei, iar initiativele de acest gen implica si recomandarea ca oamenii sa recicleze produsele electronice.

Orange vrea sa ii invete pe romani sa fie mult mai responsabili cu mediul inconjurator, iar campaniile de acest gen sunt extrem de bune pentru ca ele contribuie din plin la protejarea mediului. Desigur ca e greu sa convingi oamenii sa recicleze produsele pe care le au prin case, fara sa primeasca vreun ban pe ele, insa cei de la Orange au echipe de marketing perfect pregatite pentru acest lucru, deci stiu cum sa convinga oamenii sa faca si asta.

Orange are mai multe detalii despre initiativa pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a descoperi mai multe detalii despre ceea ce se intampla in momentul de fata la operatorul de telecomunicatii.