Vodafone: INCREDIBIL Anunt, ce le Ofera GRATIS Romanilor!

Vodafone are un incredibil anunt pentru romanii din toata tara, indiferent daca ii sunt clienti, sau nu, iata ce a decis sa ofere gratis de azi.

Vodafone INCREDIBIL

Vodafone continua sa surprinda clientii din toata Romania, un nou anunt incredibil aratandu-ne ceea ce operatorul de telecomunicatii a pregatit pentru clientii sai, si vorbim despre o veste extrem de buna despre care ar fi bine sa stii chiar acum. Mai exact, cei de la Vodafone au anuntat ca toti oamenii din Romania care se aboneaza la serviciile sale fixe impreuna cu HBO au sansa de a participa la un concurs si de a putea castiga televizoare, sau o tableta iPad, totul gratis.

Vodafone spune ca impreuna cu HBO organizeaza acest concurs special prin care ofera un televizor 4K, dar si o tableta iPad de generatia a 8-a pentru clientii care decid sa-si activeze una dintre extraoptiunile HBO. Dupa cum prea bine stiti, fiecare grup de telecomunicatii ofera servicii de televiziune, iar pentru ele are in oferta inclusiv extraoptiunile HBO, iar acum Vodafone vrea sa-si creasca numarul de abonati pentru servicii cu acest concurs surpriza.

Vodafone: INCREDIBIL Anunt, ce le Ofera GRATIS Romanilor!

Vodafone spune ca acest concurs special se desfasoara in perioada 20 – 31 octombrie 2020, deci mai aveti doar inca 10 zile la dispozitie pentru a participa, si multumita lui puteti castiga unul dintre premiile care sunt puse acum la bataie. Nu conteaza daca sunteti deja client al serviciilor de telecomunicatii mobile, sau nu sunteti client al Vodafone, daca va abonati la serviciile sale fixe, plus televiziune si extraoptiunile HBO, atunci intrati automat in concurs.

https://www.facebook.com/vodafonero/posts/10157969831779005

Vodafone ofera practic unui numar foarte mare de romani sansa de a participa la concurs si de a castiga doua premii grozave, operatorul de telecomunicatii avand multe concursuri cu televizoare in ultima perioada. De fiecare data aceste concursuri au avut o perioada de desfasurare foarte scurta, la fel cum se intampla si acum, Vodafone dandu-le putin timp de gandire celor care nu erau inca hotarati daca ar trebui sa ii contracteze serviciile, sau nu.

Vodafone a anuntat acest concurs cu doar o ora in urma, asa ca anuntati-va si prietenii care ar vrea sa aiba sansa de a castiga un televizor, sau poate o tableta iPad, destul de noua, de la operator si HBO.