Anuntul Orange, e GRATUIT pentru MILIOANE de Clienti Romani

Orange are un anunt surprinzator pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce a decis sa ofere pentru cei care-i folosesc serviciile acum.

orange pierduti

Orange are astazi un anunt grozav pentru milioane de clienti din toata Romania, operatorul de telecomunicatii luand decizia de a oferi gratuit o surpriza foarte mare pentru cei care ii folosesc acum serviciile in toata tara. Vorbim despre o gratuitate care este disponibila in cadrul Orange TV GO, prin aceasta pagina, si care le aduce clientilor romani in fiecare zi cate ceva nou de vazut, platforma de streaming necesitand un cont pentru vizualizare.

Vorbim despre filme romanesti care sunt transmise gratuit pentru romanii care vor sa vada si ceva diferit in materie de entertainment, ele facand parte din festivalul Les Films de Cannes à Bucarest. Cei de la Orange le transmit in mod exclusiv prin platforma lor pentru toti romanii din tara care sunt dornici sa le urmareasca, si daca va logati in contul vostru, veti putea face streaming video cu fiecare film, cateva dintre urmatoarele zile.

Anuntul Orange, e GRATUIT pentru MILIOANE de Clienti Romani

Orange nu e la prima surpriza mare de acest gen, operatorul de telecomunicatii avand diverse gratuitati oferite pentru streaming pentru clientii sai din toata tara in perioada starii de urgenta, si apoi a celei de alerta. Prin intermediul Orange TV Go oricine poate sa vada zeci de posturi de televiziune, impreuna cu o biblioteca multimedia vasta care contine o gama variata de filme si seriale create pentru publicul din toata lumea, inclusiv cel din Romania.

Accesul gratuit este oferit doar pentru cei care vor sa vada aceste filme, dar si alte cateva posturi de televiziune, insa aici vorbim doar despre clientii operatorului, singurii care isi pot face cont in platforma sa de streaming video la cerere. E necesar sa fiti client pentru oricare dintre serviciile pe care Orange le ofera in momentul de fata, si veti beneficia fara plata de acces la filmele anuntate acum ca fiind disponibile gratuit, impreuna cu alte posturi de televiziune, si nu numai.

Orange desfasoara aceasta promotie exclusiva pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca vreti sa profitati, ar fi bine sa o faceti cat inca mai aveti ocazia, inainte ca oferta sa dispara in totalitate.