CEC Bank: Masurile de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii Romani

CEC Bank: Masurile de ora anuntate pentru milioanele de clienti din toata Romania, iata ce s-a schimbat, si ce trebuie sa stii chiar in acest moment.

CEC Bank prevenire

CEC Bank are un mesaj foarte important pentru toti clientii din Romania, si vorbim despre unul care este cu atat mai important d eurmat avand in vedere situatia globala in care ne aflam in momentul de fata. Avand in vedere ca numarul de cazuri de Coroanvirus in Romania este in crestere, chiar azi inregistrandu-se un nou record de infectari, cei de la CEC Bank readuc in discutie masurile de protectie pe care le impun in sucursalele proprii.

CEC Bank ne readuce aminte faptul ca toate sucursalele sale sunt igienizate in mod constant pentru a elimina orice fel de posibilitate de infectare, dar si ca exista aparate de igienizare care trebuie folosite la intrare de toti clientii. Mai mult decat, cei de la CEC Bank spun deasemenea ca trebuie pastrata o distanta de minim 1.5 metri intre persoane in momentul in care se intra in sucursalele sale, dar n-ar strica daca aceeasi distanta ar fi pastrata si la cozile din afara locatiilor.

CEC Bank: Masurile de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii Romani

CEC Bank le recomanda romanilor sa faca platile la POS-uri doar cu cardurile bancare, aceasta fiind o metoda sigura de plata, care este de asemenea recomandata inclusiv de catre autoritatile din Romani pentru toti cetatenii. In aceeasi idee, CEC Bank le recomanda clientilor sa nu mearga in sucursalele sale decat daca au o problema importanta de rezolvat, si in alte cazuri sa foloseasca solutiile sale online, sau sa apeleze centrul de relatii cu clientii.

CEC Bank spune deasemenea ca si numarul clientilor care au acces intr-o sucursala este deasemenea limitat, lucru menit sa reduca riscul de infectare cu noul Coronavirus, iar inca nu se obliga efectuarea unei programari inainte de vizite. Toate aceste masuri pe care CEC Bankle impune pentru clientii sai din toata Romania sunt unele cat se poate de normale pentru aceasta perioada, si sunt identice cu cele impuse de catre alte banci din tara noastra.

CEC Bank ar putea lua si masuri mai restrictive, cum a luat si BCR cand a impus efectuarea unei programari inainte de o vizita intr-o sucursala, insa deocamdata nu exista vreun indiciu ca va face acest lucru.