UBER: INCIDENTUL SOCANT, ce a Facut un Pasager intr-o Cursa

UBER este iar in centrul unui incident socant, iata ce a facut un pasager care a chemat o masina pentru o cursa, si ce trebuie sa inveti din asta.

UBER protectie

UBER este in centrul unui incident socant care implica inclusiv politia deoarece vorbim despre o infractiune care ne arata in ce stadiu a ajuns in momentul de fata lumea din cauza problemelor foarte mari generate de pandemia de Coronavirus. Conform autoritatilor din Marea Britanie, un pasager a lovit si fortat un sofer UBER sa se urce in portbagajul masinii cu care a venit sa faca o cursa dupa ce soferul a refuzat sa-l ia in masina deoarece nu porta masca de protectie.

UBER ii obliga pe toti soferii sai sa poarte masca de protectie in timpul calatoriilor pe care le fac cu pasagerii, acestia din urma avand aceeasi obligatie vis-a-vis de soferii in a caror masina se urca pentru transport. Pasagerul britanic in varsta de 33 de ani, despre care vorbim acum, s-a infuriat atat de tare in urma refuzului soferului de la UBER de a il transporta fara purta masca de protectie incat l-a lovit cu portiera masinii, apoi l-a fortat sa intre in portbagajul masinii pentru a ajunge unde voia sa ajunga.

UBER: INCIDENTUL SOCANT, ce a Facut un Pasager intr-o Cursa

UBER nu a aflat de incident decat dupa ce acesta a fost raportat la politie, si asa s-a aflat ca pasagerul era serios sub influenta bauturilor alcoolice, el iesind in acea seara in oras pentru a sarbatori redeschiderea barurilor, evenimentul avand loc pe 4 iulie. Pasagerul fusese dat afara dintr-un taxi cu doar cateva minute inainte sa cheme masina de la UBER pentru a il transporta acasa, motivul fiind exact acelasi, refuzul de a purta masca in timpul calatoriei.

“Kerry Battram, în vârstă de 33 de ani, a trantit în mod repetat ușa cu masinii lui Idolomahv după ce a refuzat să-l ducă acasă, cu excepția cazului în care purta o masca de protectie. Șoferul a refuzat să-l ducă pe Battram acasă pe 4 iulie, când petrecăreții au venit la Soho pentru a sărbători redeschiderea barurilor. Battram l-a lovit cu pumnul pe domnul Idolomahv înainte de a-l împinge în portbagajul masinii și a-l lovi cu ușa în mod repetat „de cel puțin trei ori”.”

UBER isi sustine soferii in asemenea incidente, insa pasagerul a refuzat sa recunoasca in fata instantei de judecata, unde a fost trimis ca inculpat de catre procurori, ca l-a atacat pe sofer, spunand ca lucrurile au stat exact invers. Martorii incidentului au confirmat totusi faptul ca pasagerul l-a atacat pe soferul de la UBER, si a facut exact ceea ce acesta a descris, astfel ca pasagerul a fost considerat necredibil de catre judecatorii din Marea Britanie.

UBER impune purtarea mastii de protectie in masini dintr-un motiv foarte simplu, riscul de infectare fiind extrem de mare intr-un spatiu mic si inchis, deci ambele persoane trebuie sa se protejeze intr-o asemenea situatie.