Ministerul Sanatatii recomanda efectuarea orelor de curs in scoli

Ministerul Sanatatii orele curs scoli

Ministerul Sanatatii recomanda ca orele de curs sa se faca in scoli, nu prin intermediul internetului, dar asta doar acolo unde este posibil acest lucru, iar rata de incidenta pentru numarul de cazuri noi de Coronavirus nu depaseste 3 la 1000 de locuitori in momentul de fata.

Ministerul Sanatatii face aceasta recomandare prin omul caer conduce institutia, om care are deasemenea un copil care merge la scoala in momentul de fata, deci e direct afectat de intreaga situatie, si cu toate acestea, tot recomanda trimiterea copiilor la scoala acolo unde acest lucru este posibil.

“Eu recomand și merg în continuare pentru o școală față în față, în condițiile în care se poate face acest tip de școală. În condițiile în care la nivel local există transmitere diferită de la un județ la altul. Rămâne, după raportarea pe care o face DSP, acele 48 de ore în care comitetele locale pentru coordonarea intervenției analizează și, în funcție de evoluție, pot rămâne pe un scenariu mixt sau hibrid sau pot trece în scenariul 3.” a declarat Nelu Tataru la DIGI 24.