Vodafone: INCREDIBILA Veste, inca e GRATUIT pentru Romani

Vodafone are o incredibila veste pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce inca mai ofera gratuit petnru toata lumea, si cum profiti acum.

Vodafone profita

Vodafone inca mai are gratuit ceva ce foarte multi romani au disponibil de nu foarte multa vreme, dar ceva care vine ca un beneficiu extrem de mare pentru foarte multa lume care dorea sa se bucure de asa ceva. Vodafone a anuntat acum ceva vreme ca toti clientii din Romania vor avea posibilitatea de a isi schimba in mod gratuit numarul de telefon, daca vor acest lucru, insa numai daca folosesc o cartela prepay, nu si un abonament de telefonie mobila.

Vodafone a anuntat acest sistem cu destul timp in urma, insa el ramane in continuare valabil pentru toti clientii din Romania, si poate fi folosit in mod gratuit de catre clientii care au cartele prepay in momentul de fata. Vodafone a instituit aceasta gratuitate pentru a le facilita clientilor posibilitatea de a-si inlocui numarul de telefon cu unul propriu in baza dorintelor pe care le au, insa desigur in limita disponibilitatii in raport cu bazele sale de date.

Vodafone: INCREDIBILA Veste, inca e GRATUIT pentru Romani

Vodafone le permite oricaror clienti cu cartele prepay sa isi schimbe in mod gratuit numarul de telefon, insa asta nu e tot, pentru ca le ofera inclusiv posibilitatea de a isi activa extraoptiunea de 8 euro la pretul de numai 5 euro. Vorbim despre un beneficiu care este disponibil pentru o perioada de 5 saptamani din momentul activarii pentru o cartela Vodafone astfel ca e doar o perioada de proba in care clientii sa se lamureasca cu privire la oportunitatea pastrarii extraoptiunii.

Vodafone permite schimbarea numarului de telefon direct din aplicatia sa pentru telefoane mobile, MyVodafone, astfel ca oricine poate face intregul proces extrem de rapid, in doar cateva minute, si se poate bucura de un numar nou. Puteti, in mod teoretic, sa faceti acelasi lucru inclusiv din website-ul celor de la Vodafone, din contul vostru de client, insa va trebui sa va uitati cu foarte mare atentie la optiunile care sunt disponibile in momentul de fata.

Vodafone inca mai ofera in mod gratuit optiunea de a schimba numarul de telefon, dar nu se stie deocamdata pentru ce perioada de timp va mai fi posibil totul fara sa platiti vreun ban la operator.